Newsroom

Newsroom

Κωνσταντοπούλου: Θα λογοδοτήσουν όσοι συνεργούν στο σημερινό έγκλημα

Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας…

konstantopoulou 1 1

Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάβη για το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίχθηκε την Κυριακή στη Βουλή, με την αποτροπή της συζήτησης της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών.

«Έχουνε πέσει οι μάσκες, δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί», ξεκαθάρισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας πως «όλοι όσοι συνεργούν στο σημερινό έγκλημα θα λογοδοτήσουν, πρέπει να είναι σίγουροι για αυτό».

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη ρύθμιση για τις τράπεζες στο πολυνομοσχέδιο, η οποία «ευλογεί» ουσιαστικά την εκποίηση μετοχών τραπεζών σε τίμημα κατώτερο από αυτό έναντι του οποίου αγοράστηκαν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ενώ υπάρχει διαβεβαίωση προς τους υπαιτίους ότι δε θα έχουν ποινική λογοδοσία.

Εγκάλεσε στο σημείο αυτό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος, όπως τόνισε, θα όφειλε να αναπέμψει τέτοια νομοσχέδια, που συνιστούν δημοκρατική εκτροπή, αφού αποτελούν ευθείες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

Αναφέρθηκε ακόμα στην πλημμεληματοποίηση της δωροδοκίας και δωροληψίας δημοσίων υπαλλήλων, η οποία απετράπη μετά τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείσα αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει με τις προτάσεις μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του προεδρείου της Βουλής, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως αυτές έχουν κατατεθεί και άρα θα πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…