Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η απάντησή του στον γιο του Θάνο – «Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» (video)

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη», ανέφερε για τον πρώην υπουργό ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

Κων Πλεύρης

O Κωνσταντίνος Πλεύρης τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει τα της δημοσιότητας όχι τόσο για τις γνωστές ακροδεξιές του απόψεις αλλά για τη σχέση του με τη Τζιόρτζια Σιακαβάρα.

Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει και μια κόντρα με τον γιο του και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη σχετικά με το γάμο του πατέρα του.

Πάντως το βράδυ της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διέψευσε το δημοσίευμα ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του αλλά και τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για αντιδράσεις των δύο παιδιών του,

«Να ζήσετε» είπαν οι δημοσιογράφοι στον Κωνσταντίνο Πλεύρη με τον ίδιο να απαντά «όχι τέτοια» ενώ στην επόμενη ερώτηση για το αν ευσταθεί το δημοσίευμα περί του γάμου του απάντησε «όχι, δεν αληθεύει».

Αναφορικά με τα σχόλια των δύο παιδιών του, του βουλευτή Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν ακόμα πιο αιχμηρός,

«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά «καρφώνοντας» κυρίως την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας.

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη» εξήγησε την αντίδρασή του αυτή ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι «με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».

Ο 84χρονος είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο – όποτε αυτός γίνει – τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.

Σε κάθε περίπτωση ο ακροδεξιός κύριος Πλεύρης (θα αναρωτιέστε αν κάνουμε λόγο για τον πατέρα ή το γιο, ας το αφήσουμε ανοιχτό αυτό, μπορεί και για τους δύο), ας ασχολούνται καλύτερα με τα προσωπικά τους ζητήματα, μπας και ηρεμήσει και λίγο η πολύπαθη δημοκρατία στην Ελλάδα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…