Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διπλή επίθεση σε Λαζόπουλο και Κούγια – «Παλιά υπήρχαν στους βασιλείς οι γελωτοποιοί…»

Τι απάντησε σε όσα λέει για αυτόν ο Αλέξης Κούγιας αλλά και στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου.

399819585 354365693673251 4326395860205541696 n

Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι ρεπόρτερ των εκπομπών τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Μεταξύ άλλων, ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε για τις ενδυματολογικές επιλογές της Τζόρτζια Σιακαβάρα καθώς και για τα όσα έχουν πει ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον.

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε κάνει λόγο για αυτογελιοποίηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη, απάντησε ότι: «Η αυτογελιοποίηση είναι κάτι κακό, ναι. Χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση. Δυστυχώς αγάπησα την κα Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω».

Όσο για σάτιρα που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε μια αναφορά στα χρόνια της βασιλείας, λέγοντας: «Παλιά υπήρχαν στους βασιλείς οι γελωτοποιοί, τώρα στη δημοκρατία υπάρχουν οι γελωτοποιοί που κάνουν τον λαό να γελάει».

Τέλος, σε χιουμοριστική αναφορά για το roadtrip που θα κάνει με τη σύντροφό του το Σαββατοκύριακο, αν έχει καλό καιρό, αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές, ο νομικός απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ, μου αρέσουν όμως οι επιλογές της. Θα πάμε road trip με την Τζόρτζια στο Μενίδι».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας, είχε ερωτηθεί για τη πολυσυζητημένη σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και δεν δίστασε να κάνει αιχμηρά σχόλια.

«Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι πατέρας ενός εξαιρετικού συναδέλφου Υπουργού. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε σε αυτές τις ηλικίες είναι τα παιδιά μας. Ξέρετε τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Και το κυριότερο από όλα, όσο μεγαλώνεις πρέπει να προσέχουμε όλοι την αυτογελοιοποίηση. Το θέμα της προσωπικής αξιοπρέπειας είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δηλώνω έκπληκτος! Ποτέ δε συμφωνούσα με τις απόψεις του βέβαια. Ελάχιστες φορές είχαμε συνυπάρξει στα δικαστήρια. Περισσότερο ασχολούνταν με την πολιτική και μάλιστα με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ και επί Χούντας και αργότερα η δική του πολιτική επιλογή. Πολλές φορές αυτά που έλεγε με αηδίαζαν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι προέρχομαι από μια περιοχή που είχε άλλες αξίες και αρχές πραγματικών αριστερών», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.