Άγνωστοι κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν νοσηλευτή, αποσπώντας του 2.000 ευρώ, πείθοντάς τον ότι θα είχε την ευκαιρία να γίνει προσωπικός φροντιστής του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Το θύμα της απάτης, ένας φανατικός θαυμαστής του τραγουδιστή, έπεσε στην παγίδα όταν οι δράστες δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ του Αργυρού και του έστελναν φωτογραφίες του για να τον πείσουν για την αυθεντικότητα του λογαριασμού.
Όταν διαπίστωσαν ότι ο νοσηλευτής ήταν θαυμαστής του τραγουδιστή, του πρότειναν να εργαστεί ως φροντιστής του, υπό την προϋπόθεση ότι θα αγόραζε «κάρτες μέλους». Στην συνέχεια, κατάφεραν να του αποσπάσουν συνολικά 2.000 ευρώ.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμαθε για την απάτη και, όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή του Alpha, δήλωσε «σοκαρισμένος».
«Επικοινώνησα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ήταν σοκαρισμένος. Μου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου.
Τέμπη: Ο Κοκοτσάκης αποκάλυψε τις τελευταίες λέξεις των θυμάτων – «Μαρία ήρθε η στιγμή να σου το πω»
Ευαγγελία Συριοπούλου: Η αδιάκριτη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γάμο και τα παιδιά
Αλλαγή ώρας 2025: Πότε θα γίνει η μετάβαση στη θερινή ώρα
Κορονοϊός: Το «άγνωστο» σύνδρομο που φαίνεται να προέρχεται από το εμβόλιο – Τι δείχνει νέα έρευνα