Κωνσταντινόπουλος: «Δεν συνεργαζόμαστε με γυρολόγους» – Η απάντηση στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (video)

«Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος», σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

59db7f131dc52407508b47c7

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στο Action24 έδειξε πως δεν έχει αντιληφθεί τα πολιτικά μηνύματα που έγιναν φανερά στην κάλπης της 15ης Οκτωβρίου για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων έδειξαν ότι απέδωσαν καρπούς.

Στους δήμους και τις περιφέρειες όπου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκαν κατάφεραν να σπάσουν την παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη νίκη του Χάρη Δούκα στο δήμο της Αθήνας και του Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται τα κομματικά οφέλη ξεπερνούν τα συλλογικά προβλήματα της κοινωνίας και για κάποιους είναι πιο σημαντικά από μια ενδεχόμενη ήττα της δεξιάς και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής φάνηκε πως ήθελε να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας των δύο κομμάτων καθώς όπως τόνισε «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως κεντρική ιδεολογία τον Πολακισμό».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους, οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα, είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν».

«Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος και συνεχίζει «όποιος αγκαλιάζει αυτά τα «στελέχη» προερχόμενα σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ, είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα που αγκάλιασε ο κόσμος», σχολίασε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τον Χάρη Δούκα, είπε ότι ήταν ένα πρόσωπο ελκυστικό με πρόταση για τον δήμο και εκτίμησε ότι αν ήταν άλλος υποψήφιος στην θέση του, θα έχανε.
Ωστόσο, ερμηνεύοντας τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες καταγράφηκαν ανατροπές με μεγαλύτερη εκείνη του δήμου Αθηναίων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ανέφερε ότι «την δεύτερη Κυριακή ο κόσμος έστειλε ένα μήνυμα.Είπε «όχι» στην παντοδυναμία της ΝΔ.
Ακόμα και ψηφοφόροι της ΝΔ έστειλαν το μήνυμα ότι αν τα δώσουμε όλα στη ΝΔ, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, με τους εκβιασμούς και την αλαζονεία που υπήρξε σε κάποιες περιοχές, θα είναι σαν να επαινούν τη ΝΔ να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο».

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…