Κωνσταντινόπουλος: «Δεν συνεργαζόμαστε με γυρολόγους» – Η απάντηση στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (video)

«Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος», σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

59db7f131dc52407508b47c7

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στο Action24 έδειξε πως δεν έχει αντιληφθεί τα πολιτικά μηνύματα που έγιναν φανερά στην κάλπης της 15ης Οκτωβρίου για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων έδειξαν ότι απέδωσαν καρπούς.

Στους δήμους και τις περιφέρειες όπου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκαν κατάφεραν να σπάσουν την παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη νίκη του Χάρη Δούκα στο δήμο της Αθήνας και του Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται τα κομματικά οφέλη ξεπερνούν τα συλλογικά προβλήματα της κοινωνίας και για κάποιους είναι πιο σημαντικά από μια ενδεχόμενη ήττα της δεξιάς και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής φάνηκε πως ήθελε να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας των δύο κομμάτων καθώς όπως τόνισε «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως κεντρική ιδεολογία τον Πολακισμό».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους, οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα, είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν».

«Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος και συνεχίζει «όποιος αγκαλιάζει αυτά τα «στελέχη» προερχόμενα σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ, είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα που αγκάλιασε ο κόσμος», σχολίασε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τον Χάρη Δούκα, είπε ότι ήταν ένα πρόσωπο ελκυστικό με πρόταση για τον δήμο και εκτίμησε ότι αν ήταν άλλος υποψήφιος στην θέση του, θα έχανε.
Ωστόσο, ερμηνεύοντας τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες καταγράφηκαν ανατροπές με μεγαλύτερη εκείνη του δήμου Αθηναίων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ανέφερε ότι «την δεύτερη Κυριακή ο κόσμος έστειλε ένα μήνυμα.Είπε «όχι» στην παντοδυναμία της ΝΔ.
Ακόμα και ψηφοφόροι της ΝΔ έστειλαν το μήνυμα ότι αν τα δώσουμε όλα στη ΝΔ, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, με τους εκβιασμούς και την αλαζονεία που υπήρξε σε κάποιες περιοχές, θα είναι σαν να επαινούν τη ΝΔ να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο».

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…