Τι συνδέει τη ΝΔ, με τη Λατινοπούλου και τον Τζήμερο;; Ο Μπογδάνος φυσικά 

Λατινοπούλου και Τζήμερος στο πλευρό του Μπογδάνου

NewsRoom 16/09/2021 | 13:10

Οι μόνοι που δεν ταράχτηκαν από την ενέργεια του Μπογδάνου να αναδημοσιεύσει άρθρο που εμπεριείχε λίστα με ονόματα νηπίων είναι η Λατινοπούλου, ο Τζήμερος και φυσικά... το κόμμα του Μπογδάνου, η Νέα Δημοκρατία που ακόμα δεν τον έχει διαγράψει για την κατάπτυστη ενέργεια του.

Και ενώ η κατακραυγή εναντίον του κυβερνητικού στελέχους φουντώνει μέρα με τη μέρα, Λατινοπούλου και Τζήμερος έσπευσαν να στηρίξουν τον ακροδεξιό οχετό που αναπαρήγαγε ο Κ. Μπογδάνος. Σκόπιμα βέβαια προσπαθούν να πάρουν αποστάσεις από το πρόσωπο, ωστόσο πολύ ξεκάθαρα δηλώνουν πως συμφωνούν με τα επιχειρήματα και τη ρητορική του «συντρόφου».

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται», δήλωσε στην «επανεμφάνισή» της η πολιτευτής Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου, που δεν χάνει ευκαιρία  να προκαλεί με τις αναρτήσεις της.


Προφανώς, για ακόμα μια φορά εισέπραξε τις ανάλογες απαντήσεις... 

Στην άτυπη συμμαχία, προστέθηκε και ο Τζήμερος με μια αισχρή ανάρτηση, που δεν προκαλεί καμία έκπληξη. 

«Υπάρχει κανένας από όσους βρίζουν τον #Μπογδάνος που πιστεύει πως όταν τα παιδιά των τζιχαντιστών πάνε σε ευρωπαϊκό σχολείο θα παίζουν τις αρχές του Διαφωτισμού στα δάχτυλα; Στην Ε.Ε. οι μουσλίμ 2ης γενιάς είναι 2 φορές πιο φανατικοί από τους γονείς τους», έγραψε αναλυτικά ο Θάνος Τζήμερος.