Newsroom

Newsroom

Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ): Πεσμένος κάτω έδωσε πάσα στον εαυτό του και έβγαλε ασίστ για γκολ – «Αλληθώρισαν» τα βρετανικά ΜΜΕ (video)

Τσέλσι, Μίλαν, Λιντς, ακόμη και η Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια

5805560

Μπορεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να «βγάζει μάτια» σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του, όμως το χθεσινό του κατόρθωμα δε θα μπορούσε να μην προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους σκάουτερς των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η στιγμή που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε ένα δύσκολο κοντρόλ ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, αντάλλαξε δύο πάσες με τον… εαυτό του και στη συνέχεια έβγαλε και μια εξαιρετική ασίστ που οδήγησε στο γκολ του Νιάρεϊ, κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν είναι αμιγώς σχολιαστικό, αφού φαίνεται πως η συγκεκριμένη φάση ερέθισε ακόμη περισσότερο τα «ραντάρ» των βρετανικών ομάδων που ήδη είχαν στα… υπ’ όψη τον 19χρονο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.gr που επικαλείται το insidefutbol,

Σύμφωνα με δημοσίευμα του insidefutbol, αρκετές ομάδες παρακολουθούν στενά την πορεία του 19χρονου εδώ και αρκετό καιρό και ήδη καταγράφεται σωρεία μνηστήρων για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, βάζοντας στο κάδρο Τσέλσι και Λιντς. Μάλιστα, καταγράφεται και το ενδιαφέρον της Μίλαν, υπογραμμίζοντας πως οι «ροσονέρι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν κίνηση δέκα εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως και η Σάλτσμπουργκ πρόσφερε στους Θεσσαλονικείς 12 εκατ. ευρώ.

Όπως πολύ σωστά σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον 19χρονο «μάγο» με αυτά τα χρήματα καθώς έχει επίγνωση της αξίας και του ταλέντου του και επί του παρόντος τον κοστολογεί στα 15 με 20 εκατ. ευρώ (σ.σ. στα 20 για να είμαστε πιο ακριβείς).

Στο κάδρο έχει μπει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, και η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να αποτελούν έναν από τους πολλούς «μνηστήρες» για τον Γιάννη Κωνσταντέλια καθώς και η Λιντς, ωστόσο, οποιαδήποτε μετακόμιση στο Έλαντ Ρόουντ θα εξαρτηθεί από την επιβίωσή τους στην Premier League.

Το δημοσίευμα καταλήγει και με αναφορά σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, επισημαίνοντας πως: «Η Μπαρτσελόνα έχει επίγνωση του ταλέντου και προσυπογράφει το θαυμασμό που τρέφει για εκείνον και άλλη ομάδα της La Liga, η Σεβίλλη».

Για την ιστορία, άνθρωπος της Μίλαν παρακολούθησε εκ νέου τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και αυτοί των Γουλβς και Σάλτσμπουργκ, αν και από πλευράς ΠΑΟΚ, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του χωρίς να υφίσταται ρήτρα, δεν ασχολούνται ιδιαιτέρως με τα μεταγραφικά σενάρια, θεωρώντας πως όλα φαντάζουν η φυσική εξέλιξη στην υπόθεση «Ντέλια». Για την ώρα, τίποτα περισσότερο…

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους