Κωνσταντάρας κατά Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;» (video)

«Μια μέρα δεν είχες καλή εκπομπή, δεν τρέχει και κάτι στις 500 εκπομπές», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση

κων

O Νίκος Μάνεσης έκανε κάποια σχόλια σχετικά με την τηλεθέαση και την αξιοπιστία των μετρήσεων με την παρέα του Fay’s Time το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) λέει τη δική της άποψη για ότι συνέβη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την αντίθεσή του προς τη στάση που κράτησε ο παρουσιαστής του Alpha, που μέσα στο Σαββατοκύριακο άσκησε πολύ έντονη κριτική, με αφορμή τις χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής του το πρωινό του Σαββάτου.

«Φτιάξτε τα others γιατί χάλασε ξανά. Σύμφωνα με την αγία AGB, χθες δεν μας είδε κανείς. Η λογική λέει ότι εμείς πρέπει να βγάλουμε μαύρο.

Αφιερωμένο στην AGB και δείτε αύριο τι νούμερα θα έχει στο μαύρο. Θα μιλήσω στο μαύρο. Είχα δώσει όρκο να μην ξαναμιλήσω και να ανοίξω τρίτο ημίχρονο.

Χάλασε, μαστορέψτε το, είναι ντροπή…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Εμένα μου κάνει λίγο αλαζονικό, ότι ποτέ η εκπομπή μας δεν μπορεί να κάνει 7%. Τι αλαζονεία είναι αυτή; Μια μέρα δεν σε είδαν, γιατί ο άλλος ήταν καλύτερος.

Μια μέρα δεν είχες καλή εκπομπή, δεν τρέχει και κάτι στις 500 εκπομπές», σχολίασε  ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Τόσα χρόνια έβλεπα ότι ο Μάνεσης έκανε αυτές τις αναφορές για την τηλεθέαση, όταν είχε υψηλά νούμερα η εκπομπή του.

Άρα αυτό που λέει δεν είναι ένας προσωπικός φόβος ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα μείνουν χωρίς δουλειά», είπε από την μεριά της η Φαίη Σκορδά.

«Τι αλαζονεία είναι αυτή ότι όταν κάνουμε πολύ χαμηλά νούμερα, φταίει η Nielsen; Πάρε μαύρο τώρα», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για όσα είπε ο παρουσιαστής του Alpha.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόρη μηχανοδηγού για Τέμπη: “Η στάση του τρένου ταυτίζεται με περίεργη παύση 11 λεπτών στα ηχητικά ” (Video)

Αρβανίτης: Η αποστομωτική απάντηση στον Ρωμανό – «Από πού με ξέρετε… απ’ το predator;» (video)

Άδωνις: Πήγε για τένις στο Αμύνταιο και… «τα άκουσε» από τον Αρχιμανδρίτη για το γάμο των ομόφυλων (video)

Η Χριστοφιλοπούλου ξεμπρόστιασε τον Μητσοτάκη: «Βάλαμε τον Μπελέρη για να μην φεύγουν ψήφοι προς τα δεξιά» (video)

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους