Newsroom

Newsroom

Κομπίνα με αναλήψεις από νεκρό στην Ξάνθη

Iδιαίτερα οργανωμένη ήταν η κομπίνα που έστησαν τα μέλη της σπείρας που έδρασαν σε Ξάνθη και Δράμα κάνοντας αναλήψεις τεράστιων…

Iδιαίτερα οργανωμένη ήταν η κομπίνα που έστησαν τα μέλη της σπείρας που έδρασαν σε Ξάνθη και Δράμα κάνοντας αναλήψεις τεράστιων ποσών από λογαριασμούς Αθηναίου που είχε πεθάνει !

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξε η έρευνα του XanthiPress.gr, η απάτη στήθηκε στην Αθήνα από κύκλωμα το οποίο εντόπισε έναν ηλικιωμένο που πέθανε και κατάφερε να κρατήσει στην κατόχή του την ταυτότητα του νεκρού, γνωρίζοντας το μεγάλο ύψος των καταθέσεών του.

Η πρώτη ανάληψη στην Ξάνθη

Ο ηλικιωμένος πέθανε πριν από 2 περίπου χρόνια ενώ το κύκλωμα ανέλαβε δράση πριν από περίπου 6 μήνες. Ξεκίνησαν από την Ξάνθη όταν πραγματοποίησαν ανάληψη από κατάστημα της περιοχής, ποσού περίπου 180.000 ευρώ, με την ταυτότητα στην οποία είχαν αντικαταστήσει τη φωτογραφία του νεκρού με αυτή ενός 65χρονου δράστη ή επρόκειτο για εξ΄ολοκλήρου πλαστή, σύμφωνα κάποιες πηγές. Ο νεκρός διατηρούσε τον εν λόγω λογαριασμό σε υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στο Μαρούσι.

Συνέχεια σε Νευροκόπι

Οι δραστες συνέχισαν σε υποκατάστημα άλλης τράπεζας στο Νευροκόπι Δράμας, όπου πραγματοποίησαν σειρά αναλήψεων , που έφτασαν το συνολικό ύψος σχεδόν των 300.000 ευρώ όταν και κίνησαν τις υποψίες, με αποτέλεσμα η Ασφάλεια να βρεθεί στα ίχνη τους και να εντοπίσει δύο από τους δράστες, που συνελήφθησαν τότε. Στη διάρκεια της δράσης του κυκλώματος ενεπλάκη ένας πρώην Διευθυντής καταστήματος της περιοχής, ο οποίος δεν προέρχεται από την Ξάνθη, όπως κανείς από τους εμπλεκόμενους σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Σύμφωνα με την Αστυνομία έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr έχει ήδη απολυθεί για πλημμελή έλεγχο στις αναλήψεις των δραστών, αφού οι Τράπεζες που έπεσαν θύματα, διενήργησαν εσωτερικούς ελέγχους.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι στην εγκληματική ομάδα συμμετείχαν τουλάχιστον επτά άτομα, (έξι ημεδαποί, ηλικίας 33, 43, 47, 53, 43, και 65 ετών και ένας αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων δράστης), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και πλαστογραφία.

Πηγή xanthipress.gr

http://www.psichogios.gr/site/Books/Search?searchfor=KOYTI_PANDORAS&price=&ages=&category=“>https://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2012/04/Psichogios.jpg” />

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.