Κομοτηνή: Κακοποίηση γάτας έγινε viral στο Instagram – Ταυτοποιήθηκε ένας 14χρονος

Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ένας νεαρός, ηλικίας 14 ετών που απεικονίζεται σε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να κρατά μια γάτα και να την πετά σε μεγάλο ύψος.

Ο 14χρονος φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε να κλωτσάει μάλιστα, τη γάτα λίγο πριν αυτή πέσει στο έδαφος, ενώ άλλα άτομα που βρίσκονται στο σημείο και καταγράφουν το περιστατικό.

Το συμβάν έγινε μπροστά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βαμβακά και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ροδόπης ενώ έχουν επιβληθεί και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Το νέο περιστατικό κακοποίησης ανέφεραν οι Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής στο λογαριασμό τους στο Facebook: Μας έστειλαν βίντεο όπου νεαρός πετάει ψηλά στον αέρα γάτα και έπειτα την κλωτσάει σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου υπό τις επιδοκιμασίες άλλων παιδιών.

«Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου να μας ειδοποιήσει προκειμένου να ειδοποιήσουμε την αστυνομία και να επιληφθεί η δικαιοσύνη» έκαναν έκκληση μερικές ημέρες νωρίτερα.