Κομματική αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Σε κομματική αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα θα προχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μετά την…

kammenos 11

Σε κομματική αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα θα προχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μετά την αποψινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Αύριο το μεσημέρι, στη μία, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, στην οποία αναμένεται να τεθούν φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τόσο την εκλογική επίδοση του κόμματος όσο και τις ευθύνες που προσάπτουν βουλευτές σε διάφορα επίπεδα.

Ο γενικός γραμματέας Σπύρος Γαληνός, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Μυτιλήνης, παραιτήθηκε και θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο στις 14 και 15 Ιουνίου, προκειμένου αφενός να εκλέξει τον νέο γραμματέα, και αφετέρου να συζητήσει και να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και να θέσει τις παραμέτρους για τη νέα οργανωτική δομή και “το άνοιγμα του κόμματος προς τις άλλες αντιμνημονιακές-πατριωτικές δυνάμεις και να καθορίσει τις συνιστώσες του συνεδρίου”.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, την προσεχή εβδομάδα θα αναλύσουν το αποτέλεσμα ειδικοί αναλυτές, προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα για τις διαρροές που υπήρξαν κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, ώστε να αναδιαμορφωθεί και να καθοριστεί η τακτική του κόμματος.

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι δίπλα στους πολίτες, θα παραμείνουν κίνημα πολιτών με ενότητα και δημοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου όχι απλώς να γυρίσουν πίσω οι ψηφοφόροι μας, αλλά να μπορέσουμε να καλέσουμε και όλους εκείνους τους πολίτες που συναντήσαμε στους δρόμους όλης της χώρας, ώστε να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί με όλα τα πατριωτικά κινήματα ένα κίνημα ανατροπής για το καλό του τόπου” τόνισε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στην κριτική βουλευτών που έθεσαν υποψηφιότητα για αυτοδιοικητικά αξιώματα για έλλειψη στήριξης από το κόμμα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι “στήριξη δεν είχε κανείς λόγω της χαμηλής επιχορήγησης των 52.000 ευρώ που πήρε το κόμμα”. “Οικονομική στήριξη δεν υπήρχε. Η στήριξη ψυχής που υπήρχε αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των εκλογών” υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και κατηγόρησε τα κανάλια λέγοντας ότι του έγινε τεράστιος πόλεμος. Ανέφερε ως παράδειγμα ότι ΜΜΕ “κόψανε το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αναγκάστηκαν μετά από απόφαση του ΕΣΡ να το παίξουν”.

Τέλος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας: “Η κυβέρνηση είχε ως στόχο να μην μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ευρωβουλή. Τους διαψεύσαμε. Η δύναμή μας στην επόμενη Βουλή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη”.

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

«Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στη Μαρία…

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…