Κομισιόν: Η μείωση του ελληνικού ΑΕΠ θα ληφθεί υπ' όψιν

Ο καθορισμός των δημοσιονομικών στόχων θα λαμβάνει υπ' όψιν την πιθανή μείωση του ελληνικού ΑΕΠ, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα. Η Κομισιόν αφήνει ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2015 και τα επόμενα έτη να είναι σαφώς χαμηλότερος από το 1%, 2% κ.ο.κ. του ΑΕΠ που προβλεπόταν πριν την επιβολή των capital controls.

mina andreeva 0

Ο καθορισμός των δημοσιονομικών στόχων θα λαμβάνει υπ’ όψιν την πιθανή μείωση του ελληνικού ΑΕΠ, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα. Η Κομισιόν αφήνει ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2015 και τα επόμενα έτη να είναι σαφώς χαμηλότερος από το 1%, 2% κ.ο.κ. του ΑΕΠ που προβλεπόταν πριν την επιβολή των capital controls.

Η κα. Αντρέεβα είπε επιπλέον ότι το εν λόγω ζήτημα αποτελεί αντικείμενο των τρεχουσών διαβουλεύσεων μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμικών εκπροσώπων των δανειστών.

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές σε Αθήνα και Αττική θα μείνουν χωρίς ρεύμα σήμερα

timi ilektrikou vatikiotis

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές σε Αθήνα και Αττική θα μείνουν χωρίς ρεύμα σήμερα

Διακοπές ρεύματος καταγράφονται για ακόμη μία ημέρα σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής.