Κολωνός: Ξεχειλίζει η οργή για την εισαγγελική πρόταση- «Ξεπλένουν βιαστές!»

Βαριές αιχμές για τη δικαιοσύνη από τους πολίτες και του χρήστες των social media

κολωνος1

Την έντονη αντίδραση μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης και μέρους της αντιπολίτευσης προκάλεσε η σημερινή εισαγγελική πρόταση για τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι, καθώς προτείνει την απαλλαγή του απ’ την κατηγορία του βιασμού.

«Σήμερα όλη η κοινωνία παρακολουθεί οργισμένη» – Συγκέντρωση στα Σεπόλια μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια, με διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα όπως «Πρώτα μας λέτε σπάστε τη σιωπή και μετά ξεπλένετε τον κάθε βιαστή», «Σε μια κοινωνια γεματη απο φτωχες, οι εισαγγελεις ξεπλενουν μαφιοζους βιαστες». Οπως τονίζουν στο κάλεσμά τους: «η πρόταση της Εισαγγελέως δεν αθωώνει απλά τον Μίχο και ξεπλένει τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους παιδοβιαστές αλλά καταδικάζει σε ισόβια απομόνωση και αδιέξοδο τη 12χρονη επιζώσα και κάθε άλλο θύμα, παιδί ή γυναίκα, επειδή τόλμησε και έσπασε τον κύκλο της σιωπής».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από αναρτήσεις χρηστών που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την εισαγγελική πρόταση και παράλληλα μιλούν για ξέπλυμα του προσώπου που σύμφωνα με καταγγελίες είχε στενούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ. «Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα» γράφουν σημειώνοντας ότι «τελικά η δικαιοσύνη είναι τυφλή».

Point Blur Mar132024 193619 1024x576 1

 

sep2

«Καμία ανοχή στα κυκλώματα τράφικινγκ και παιδοβιαστών» τονίζει η Επιτροπή Αλληλεγγύης και ζητά να απορριφθεί η πρόταση της Εισαγγελέως.

sepolia