Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Τρεις επώνυμοι στο επίκεντρο της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης – Νέα τροπή

Τουλάχιστον τρεις επώνυμοι φαίνεται να βρίσκονται στο στόχαστρο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Κολωνός

Νέα τροπή αναμένεται να πάρει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνταν από ασφαλείς πηγές που γνωρίζουν καλά το αστυνομικό ρεπορτάζ, τουλάχιστον τρεις επώνυμοι φαίνεται να βρίσκονται στο στόχαστρο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της εκκλησίας και της πολιτικής σκηνής.

Τα στοιχεία των επιφανών προσώπων της πολιτικής και του θεάματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που έχει προκαλέσει μούδιασμα σε ολόκληρη την κοινωνία.

Και ενώ το κουβάρι των εξελίξεων ξεδιπλώνεται ακόμα, γεγονός που επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα έγραφε από την αρχή το Κουτί της Πανδώρας, ότι δηλαδή η σύλληψη των δυο ανδρών ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου, γίνεται παράλληλα γνωστό ότι έχουν ταυτοποιηθεί επιπλέον 15 άτομα.

Κολωνός
Κολωνός

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι την πληροφορία σχετικά με την εμπλοκή των τριών επιφανών μετέδωσε και από τον αέρα του ANT1 ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δήλωσε πως ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών, δημοσιογράφων και το όνομα ενός ιερωμένου.

Κολωνός: Αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες

Νέες συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, για τη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με πρωταγωνιστή τον 53χρονο μαστροπό και τον 42χρονο βιαστή. Όλα αυτά τη στιγμή που εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη μαστροπεία κατά της μητέρας της 12χρονης αλλά και για τον πατέρα αλλά για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα πρόσωπο «κλειδί», όπως χαρακτηρίζεται, και συγκεκριμένα για τη σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Χαμόγελο του Παιδιού: «Αν επαληθευτούν οι καταγγελίες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που βλέπουμε»

Ο πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος διαμηνύει στοThessToday.gr ότι «αν επαληθευτούν οι καταγγελίες που έχουμε λάβει για την οικογένεια, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που βλέπαμε».

Ο πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά το πώς προήλθε η επικοινωνία με έναν εκ των συγγενών της ανήλικης και το πώς χειρίστηκαν το ζήτημα:

«Κάποιοι χρησιμοποιούν το Χαμόγελο του Παιδιού για άλλοθι σε κάποια πράγματα. Τον Σεπτέμβριο μας πήρε ο θείος τηλέφωνο -το συνδυάσαμε τώρα γιατί δεν είχαμε όνομα, αλλά τώρα από τους δημοσιογράφους μάθαμε ότι η θεία είπε ότι πήραν τηλέφωνο το Χαμόγελο ίσως για άλλοθι. Η ενημέρωση ήταν ξεκάθαρη: “Εμείς (σ.σ. η οικογένεια) σας παίρνουμε διότι στο κινητό της ανιψιάς μου είδαμε κάποιες επικοινωνίες με κάποιους μεγάλους κλπ”. Από την πλευρά μας, τους κατατόπισαν οι άνθρωποι που είναι ειδικοί και τους είπαν ότι εφόσον θέλετε να κάνετε καταγγελία να απευθυνθείτε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων. Παρόλα αυτά δεν μας έδωσαν το όνομα, ζητήσαμε να μιλήσουμε με τους γονείς για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε. Όταν σου λέει κάποιος ότι το παιδί μου έχει πάθει αυτή τη ζημιά, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να στηρίξεις την οικογένεια να κρατηθούν στα πόδια τους και να ξεπεράσουν αυτή τη φρίκη που περνάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

H απορία της γιαγιάς της 12χρονης: «Δεν πήρε τα 10.000 ευρώ και τη συνέλαβαν για 20 ευρώ;»

Τον προβληματισμό της για τα όσα κατηγορούν τη νύφη της εξέφρασε η γιαγιά της12χρονης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η γιαγιά της 12χρονη ουσιαστικά υπερασπίστηκε τη μητέρα της ανήλικης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ…Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπανε γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα», σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήτανε δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα η γυναίκα του και δεν τα δέχτηκε δεν πουλιέται λέει το παιδί μου…Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;

Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουνε. Είναι δυνατόν να συλλάβουνε τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πως να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».