Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Τι αποκαλύπτει πρώην συνεργάτης του 53χρονου

Τα ύποπτα σημάδια και η συμπεριφορά του 53χρονου που τον οδήγησαν στο να διακόεψει τη συνεργασία του μαζί του πριν από χρόνια

ΕΚ - Κολωνος

Για τις ανησυχητικές ενδείξεις που είχε δει στον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη κοπέλα που είχε στο κατάστημά του για θελήματα, στον Κολωνό, μίλησε ένας πρώην συνεργάτης του, ο Μάνος Συλιγνάκης, μιλώντας στο Open.

“Ήθελε να κάνει παρέες με ανθρώπους που έχουν κάτι να του δώσουν, που έχει να πάρει από αυτούς. Ήταν ένας έντονος χαρακτήρας, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, δεν ήταν ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος. Εμένα μου έβγαζε ένα ψεύτικο προφίλ. Ήταν ένα παιδί που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα. Έβλεπα έναν άνθρωπο που κόλλαγε παντού, έναν άνθρωπο με ένα ψεύτικο χαμόγελο, με έναν ψεύτικο χαρακτήρα, που θέλει να δείξει κάτι ξένο“, ανέφερε περιγράφοντας τον χαρακτήρα του 53χρονου.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε τη συνεργασία μαζί του πριν από οκτώ χρόνια, επεσήμανε πως έψαχνε για καιρό να βρει μια δικαιολογία για να διακόψει τις σχέσεις του με τον 53χρονο, και “κάποια στιγμή προσπάθησε να με πληρώσει με ένα πλαστό χαρτονόμισμα, το οποίο αρνήθηκε κιόλας ότι το έδωσε στο ταμείο. Με αυτήν τη δικαιολογία κατάφερα να του πω ότι δεν θέλω να ξαναέρθεις να αγοράσεις από την εταιρεία μου”.

Ο Μάνος Συλιγνάκης είχε επίσης διακρίνει ύποπτα σημάδια στη συμπεριφορά του 53χρονου απέναντι σε ανηλίκους: “Στην πλατεία που είναι απέναντι από το κατάστημά του υπάρχουν πολλές οικογένειες Ρομά. Σε αυτά τα παιδάκια που κυκλοφορούσαν ελεύθερα ήταν πάρα πολύ φιλικός, όχι βέβαια σε σημείο που να βλέπω οποιαδήποτε κίνηση εγώ. Μιλάω για να τους κεράσει κάποιο γλυκάκι ή να τους μιλήσει λίγο όμορφα. Εμείς το βλέπαμε ότι θέλει απλά να έχει μια καλή σχέση με τη γειτονιά”.

Για την οικογένεια του 53χρονου σχολίασε: “Με την οικογένειά του θεωρώ ότι πρέπει να ήταν απόμακρος. Ήθελε να βγάλει ένα προφίλ οικογενειακό για να πουλήσει διάφορα πράγματα. Θεωρώ ότι η γυναίκα του και το παιδί του έκαναν όλη τη δουλειά και ήταν πιο απόμακροι από αυτό που έβγαινε προς τα έξω”.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο 53χρονος την “πάτησε” επειδή δεν μπορούσε να κρύψει τον πραγματικό του εαυτό πίσω από το προσωπείο που φορούσε, ενώ εκτίμησε πως δεν είναι αρκετά ικανός ή έξυπνος για να έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο, αλλά “κάποιος άλλος τον ξεκίνησε από πίσω”.

ΗΠΑ: Δολοφόνησε αντιρατσιστή διαδηλωτή, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη και… έλαβε χάρη

AP24137701633376

ΗΠΑ: Δολοφόνησε αντιρατσιστή διαδηλωτή, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη και… έλαβε χάρη

Η επιτροπή απονομών χάριτος «ψήφισε ομόφωνα την απονομή πλήρους χάριτος και την αποκατάσταση του δικαιώματος…

Μενίδι – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης περιφερόταν για ώρες λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος

μενιδι

Μενίδι – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης περιφερόταν για ώρες λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος

"Ήταν σαν να τους κορόιδευε" - Η σπαρακτική στιγμή που η κόρη του θύματος πληροφορήθηκε…