Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν 15 άτομα για τον βιασμό της 12χρονης – Ανιχνεύονται και τα τηλέφωνα

Τα δεδομένα αυτά είναι τα κινητά τηλέφωνα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των χρηστών της συγκεκριμένης πλατφόρμας, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσει να συνδεθεί κάποιος σε αυτή και να συνομιλήσει με τους άλλους χρήστες υπό καθεστώς ανωνυμίας.

κολωνός 53χρονος

Με φόντο τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιασμών, εκβιασμών και εκπόρνευσης που φέρεται να έστησε ο 53χρονος στα Σεπόλια γύρω από την 12χρονη να έχουν πάρει μορφή χιονοστιφάδας αναμένεται τώρα πλέον να προκληθεί «παρέλαση» υπόπτων για επί πληρωμή βιασμούς της 12χρονης καθώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους νέα στοιχεία.

Ήδη έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 15 χρήστες της πλατφόρμας γνωριμιών, μέσω της οποίας ο 53χρονος αναζητούσε παιδόφιλους για να βιάσουν το κορίτσι, οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει μαζί του. Τα δεδομένα αυτά είναι τα κινητά τηλέφωνα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των χρηστών συγκεκριμένης πλατφόρμας, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσει να συνδεθεί κάποιος σε αυτή και να συνομιλήσει με τους άλλους χρήστες υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Με την είσοδο στην ψηφιακή αυτή πλατφόρμα ζητείται από τους υποψήφιους χρήστες ένα ψευδώνυμο και ο αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, στον οποίο αποστέλλεται ένας κωδικός, αναγκαίος για την είσοδο και την επικοινωνία. Μάλιστα στην πλατφόρμα τονίζεται πως ο αριθμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του κωδικού και για κανέναν άλλο λόγο. Το γεγονός πάντως είναι πως οι τηλεφωνικοί αυτοί αριθμοί παραμένουν στη βάση δεδομένων της πλατφόρμας και πλέον ανακτώνται από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τους χρήστες που συνομίλησαν με το προφίλ του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό και την έκδοση της 12χρονης.

 

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

lagoudakos 1024x683 1

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

«Ο κ. Λαγουδάκος δίνει συνειδητά χώρο σε ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές, σε μια περιοχή που…

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

VMRO

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας «να συμμορφωθεί επιτέλους με το διεθνές δίκαιο»…