Newsroom

Newsroom

Kολωνός: Συνελήφθη 33χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε 33χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

σύλληψη

Συνελήφθη με ένταλμα, το βράδυ της Παρασκευής, ένας 33χρονος Έλληνας, που κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον δύο φορές την 12χρονη, έναντι αμοιβής. Πρόκειται για τον τρίτο άνδρα που συλλαμβάνεται για βιασμό της ανήλικης

Όπως είπε, απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων έναντι αμοιβής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη 

Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στο Κολωνό.

Οι δύο άντρες, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην συνέχεια οι δύο άντρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των δύο αντρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.