Κολωνός: Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης – Επιβεβαιώνει ότι ο 53χρονος την πήγαινε σε οίκο ανοχής

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η κατάθεση της 12χρονης - Σε μισή ώρα τη βίαζαν έως και πέντε άνδρες. «Δηλαδή μπορεί σε μισή ώρα να βρισκόσουν με πέντε ανθρώπους;» - Απάντηση: «Ναι»

kolonos 50 1024x699 1

Ότι ο ήδη προφυλακισμένος κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής επιβεβαίωσε μέσω της συγκλονιστικής κατάθεσης της η 12χρονη, η οποία περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά έζησε.

Ερώτηση: Θυμάσαι τι χρώμα είχε σαν κτίριο;
Απάντηση: Γκρι.
Ερώτηση: Και άμα ήταν διόροφη εσείς που μπαίνετε;
Απάντηση: Στον δεύτερο. Χτύπαγε ο Ηλιας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ναι ανεβήκαμε και μας άνοιξαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 40 μου φαίνεται, 30.

Ερώτηση: Τον είχες δει όλες τις φορές που είχες πάει αυτόν τον άνθρωπο;Αυτός σου άνοιγε πάντα; Σας μιλούσε; Σας χαιρετούσε;

Απάντηση: Εμένα όχι γιατί πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Όπως κατέθεσε η ανήλικη εκεί ο 53χρονος το βίαζε και όταν τελείωνε το παιδί περίμενε στο ίδιο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος άνδρας.

Ερώτηση: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;

Ερώτηση: Και ερχόσουν σε επαφή μ’ αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που τη φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;

Απάντηση: Ναι. Όχι με πολλούς. Εκεί μέχρι πέντε.

Ερώτηση: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;

Η 12χρονη υποστήριξε ότι όση ώρα βρισκόταν στον οίκο ανοχής με τους υπόλοιπους άνδρες ο 53χρονος την περίμενε στο αυτοκίνητο. Ενώ είπε πως πριν πάει στον οίκο ανοχής άλλοι άνδρες την είχαν κακοποιήσει στο αυτοκίνητο.

Ερώτηση: Πως σου το έλεγε;
Απάντηση: Θα πάμε στο μπουρδέλο.
Ερώτηση: Το έλεγε εκείνος έτσι;Την πρώτη φορά που σου το είχε πει σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;
Απάντηση: Ναι.
Ερώτηση: Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;
Απάντηση: Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά.

Στη συνέχεια ρώτησε η ψυχολόγος το κορίτσι τι ώρες περίπου συνέβαινε αυτό. Το παιδί απάντησε «όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».

Ερώτηση: Δηλαδή μπορεί σε μισή ώρα να βρισκόσουν με πέντε ανθρώπους;
Απάντηση: Ναι

Σε ερώτηση της ψυχολόγου αν οι άντρες στον οίκο ανοχής θυμάται να ήταν από αυτούς που είχε μιλήσει μέσω της εφαρμογής η ανήλικη απάντησε αρνητικά.

Όπως εξηγεί το κορίτσι ήταν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πληρώνανε για φωτογραφίες της.

Η ψυχολόγος τη ρώτησε αν είχε καταλάβει κάποιος για την σχέση της με τον Ηλία με το κορίτσι απαντά ότι από την πλευρά τη δική της όχι. «Για τον Ηλία κάνας φίλος του…τον είχε ρωτήσει ένας αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;», φίλος του αστυνομικός.

Το παιδί είπε πως η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία της γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Όταν η ψυχολόγος τη ρώτησε αν στον οίκο ανοχής που πήγαινε φορούσε κάτι ιδιαίτερο και το κορίτσι απαντά όχι, τα παιδικά του ρούχα.

Στις φωτογραφίες είπε ότι ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα και η ψυχολόγος τη ρώτησε αν της είχε ζητήσει ποτέ να φορέσει κάτι πιο έξαλλο ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο. Και το κορίτσι απάντησε «ναι μου είχε πάρει από την λαϊκή ένα στρινγκ και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό επειδή έλεγε ότι έχω μεγάλο … ποπό». Η 12χρονη είπε επίσης ότι το συγκεκριμένο εσώρουχο το είχε στο μαγαζί του, μόνο εκεί το χρησιμοποιούσε και ότι το πέταξε πριν φύγει στα σκουπίδια.

Το κορίτσι στην καταθεσή του ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της. Η 12χρονη ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος.

«Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανα δύο ημέρες.

Ερώτηση: Πόσες φορές την είχες δώσει στον Ηλία;
Απάντηση: Κάπου πέντε.
Ερώτηση: Από που την είχες πάρει την κάρτα απάντηση: Την είχε βάλει η μητέρα μου σε ένα πορτοφόλι.
Ερώτηση: Το έπαιρνε μαζί της;
Απάντηση: Όχι
Ερώτηση: Που βρισκόταν αυτό το πορτοφόλι;
Απάντηση: Στο τραπέζι, εκεί που είχε τα πράγματα της, τα χαρτιά κι αυτά.
Ερώτηση: Κατάλαβε ποτέ η μαμά σου ότι έλειπε αυτή η κάρτα;
Απάντηση: Όχι, αφού δεν την χρησιμοποιούσε.
Ερώτηση: Ο Ηλίας ήξερα να την χρησιμοποιεί;
Απάντηση: Εγώ του είχα πει το pin. Επειδή όταν έμπαινε το επίδομα του παιδιού για να δούμε αν μπήκε πήγαινα και έπαιρνα ένα χυμό για να δούμε αν μπήκαν τα χρήματα.
Ερώτηση: Όταν μου λες έβαζαν χρήματα στην κάρτα, τι ακριβώς έκαναν;
Απάντηση:Μου ζήταγαν να δώσω το IBAN.
Ερώτηση: Και το IBAN που το ήξερες εσύ;
Απάντηση: Είχε ένα βιβλιαράκι και έλεγε απέξω τράπεζα…. Μου είχε πει ότι εκεί θα υπάρχει το IBAN
Ερώτηση: Ποιος το είπε αυτό;
Απάντηση: Ο Ηλίας μου το είπε ότι θα ξεκινούσε από gr και μετά είχε αριθμούς.

Πηγή: documentonews.gr

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ