Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης – Τι υποστηρίζει

Συνεχίζεται η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα

ΕΚ - Κολωνος

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και συνελήφθη, μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια. Ειδικότερα, η 37χρονη κατηγορείται «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση».

Η 37χρονη μητέρα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κοριός της ΕΛΑΣ έχει καταγράψει πολλές συνομιλίες, αλλά και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, ανάμεσα στην 37χρονη και τον 53χρονο, που φέρονται να αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι αρχές έφτασαν στην σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, από τα SMS που είχε και αντάλλασσε με τον Ηλία Μίχο, ενώ εντοπίστηκαν εμβάσματα του 53χρονου στο λογαριασμό της.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Ασπασία Ταραχοπούλου, τα εμβάσματα επιβεβαιώνονται, όμως η μητέρα αρνείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση: «Το παιδί πήρε την κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό και τα έδωσε στον κατηγορούμενο. Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα. Προφανώς είχε σχέδιο (σ.σ. ο Ηλίας Μίχος) να την ενοχοποιήσει».

«Η μητέρα κλαίει, λέει ότι θα αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά. Τα μικρά παιδιά είναι στη γιαγιά τους, η 12χρονη δίνει συμπληρωματική κατάθεση. Τα άλλα παιδιά είναι μεγάλα. Περιμένουμε να πάρουμε τη δικογραφία για να δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Μενίδι – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης περιφερόταν για ώρες λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος

μενιδι

Μενίδι – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης περιφερόταν για ώρες λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος

"Ήταν σαν να τους κορόιδευε" - Η σπαρακτική στιγμή που η κόρη του θύματος πληροφορήθηκε…