Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Σαφή θέση υπέρ της μάνας της 12χρονης παίρνει η γιαγιά: «Αν ήταν αλήθεια όλα αυτά…»

Τι είπε για τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό

5706273

Σαφή θέση υπέρ της μάνας της 12χρονης από τον Κολωνό παίρνει η γιαγιά, μη δεχόμενη κατ’ ουσίαν τους λόγους που οδήγησαν στην προφυλάκισή της.

«Τα παιδιά όλα είναι χάλια, και πιο πολύ αυτό (σ.σ.: η 12χρονη), που λέει τι έκανα γιατί δεν μίλαγα στη μάνα μου τόσο καιρό και την έβαλα φυλακή. Τι να σας πω, όλα κλαίνε και λένε “θέλω τη μάνα μου”» είπε αρχικά η γιαγιά τηςε 12χρονης και πεθερά της προφυλακισμένης 37χρονης σε εκπομπή στο Star.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη 12χρονη λέγοντας ότι: ότι «και βέβαια έχω επαφές και βέβαια την έχω δει. Όσες μέρες ήταν στο Παίδων ήμασταν εκεί μέρα-νύχτα μαζί με όλα τα παιδιά.

Κολωνός: Γιαγιά 12χρονης: «Την απειλούσε με μαχαίρια ο Μίχος για να μη μιλήσει»

Η γιαγιά είπε ότι ουσιαστικά αυτή μεγάλωνε τα περισσότερα παιδιά. «Τα παιδιά θέλουν να έρθουν σπίτι τους. Τα 5 τα είχα εγώ. Τα παιδιά είναι πολλά και πήρα τα μεγάλα για να μπορούν να διαβάζουν να έχουν ησυχία. Σπουδάζουν, έχουν πάρει το δρόμο τους».

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι: «την απειλούσε (σ.σ.: ο Μίχος) με όπλα στον κρόταφο και με μαχαίρια και της έλεγε θα σε σκοτώσω και θα τους σκοτώσω και όλους τους δικούς σου».

Τέλος σε ότι αφορά τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η ίδια δήλωσε ότι: «Δεν έχει φράγκο η γυναίκα, της είχε στείλει η μάνα της 100 ευρώ, της μπαίνουν από την πρόνοια, από επιδόματα κτλ.»

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…