Κολωνός – Ραγδαίες εξελίξεις: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη ζευγαριού – Ακόμα 3 συλλήψεις εντός ημέρας

Με τη συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν ένα ζευγάρι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό

mixos sofianidis sepolia

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μέσα στο Σαββατοκύριακο στήθηκε επιχείρηση του τμήματος ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής με την συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ για να εντοπίσουν ζευγάρι που φέρεται να έχει άμεση σχέση με τον βιασμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έκαναν έφοδο σε 3-4 οίκους ανοχής, αλλά, δυστυχώς δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται μεταξύ των ανθρώπων για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, ήρθε από μία πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε κάποιον απ’ τους οίκους ανοχής που έγινε η έφοδος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις, ενός 33χρονου και ενός 36χρονου, ενώ φαίνεται πως έχουν εκδοθεί κι άλλα εντάλματα σύλληψης, που μένει να εκτελεστούν με τους αστυνομικούς της ασφάλειας να αναζητούν τους ταυτοποιημένους κακοποιητές της 12χρονης.

Κολωνός: Διευρύνονται οι έρευνες

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και προς άλλες κατευθύνσεις καθώς η 12χρονη από τον Κολωνό ανέφερε στην κατάθεσή της  ονόματα που φέρονται να είχαν περίεργο ρόλο, διαφορετικό από αυτό των συλληφθέντων βιαστών που πλήρωναν για να την κακοποιήσουν.

Το κορίτσι φέρεται να έχει αναφέρει ότι συναντούσε άντρα με το όνομα «Ιωσήφ», όπως και με άντρα με το όνομα «Δημήτρης». Τα ραντεβού δίνονταν σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

«Ο κ. Λαγουδάκος δίνει συνειδητά χώρο σε ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές, σε μια περιοχή που…

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας «να συμμορφωθεί επιτέλους με το διεθνές δίκαιο»…