Κολωνός: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν και οι 3 κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης – Εντός ημέρας απολογείται η μητέρα

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται - Τι υποστηρίζουν.

5706216

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γεννετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδωθεί.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται και η 37χρονη μητέρα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Αμέσως μετά την απολογία της θα αποφανθούν για την προφυλάκιση της ή όχι.

Τι υποστηρίζουν

Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έχει διανοητικό πρόβλημα. Μάλιστα, έχει εξεταστεί από γιατρό ενώ κρατείται στη ΓΑΔΑ, ο οποίος κατά πληροφορίες, επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό.

Ο 36χρονος επίσης αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αλλά δέχεται ότι πραγματοποίησε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει χρήματα.

Τέλος, ο 34χρονος, επίσης φέρεται να υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Ήδη, έχουν προφυλακιστεί οι κατηγορούμενοι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται πως μετά τις 5 συλλήψεις βιαστών του κοριτσιού, δύο ακόμα άνδρες ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και αναμένεται να βρεθούν σύντομα ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Διαδικτυακές επικοινωνίες στην ανώνυμη εφαρμογή εκπόρνευσης της ανήλικης, ανταλλαγή SMS και μηνυμάτων μέσω viber με το κορίτσι επιβεβαιώνουν την ταυτότητα των δύο παιδεραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «προ των πυλών» βρίσκεται και το ένταλμα για τον «Μιχάλη», τον μαστροπό-«αλιευτή πελατών», που συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους βιαστές και εισέπραττε τα χρήματα.

Επιχείρηση για τον εντοπισμό του ζευγαριού: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μέσα στο Σαββατοκύριακο στήθηκε επιχείρηση του τμήματος ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής με τη συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ για να εντοπίσουν ζευγάρι που φέρεται να έχει άμεση σχέση με τον βιασμό του παιδιού. Οι αστυνομικοί φέρεται να έκαναν έφοδο σε 3-4 οίκους ανοχής, αλλά, δυστυχώς δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται μεταξύ των ανθρώπων για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και προς άλλες κατευθύνσεις καθώς η 12χρονη από τον Κολωνό ανέφερε στην κατάθεσή της ονόματα που φέρονται να είχαν περίεργο ρόλο, διαφορετικό από αυτό των συλληφθέντων βιαστών που πλήρωναν για να την κακοποιήσουν.

Το κορίτσι φέρεται να έχει αναφέρει ότι συναντούσε άντρα με το όνομα «Ιωσήφ», όπως και με άντρα με το όνομα «Δημήτρης». Τα ραντεβού δίνονταν σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

Περισσότερα σε λίγο…

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…