Κολωνός: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος παιδοβιαστής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών του 12χρονου παιδιού από τα Σεπόλια. Οι προφυλακισμένοι για τη δυσώδη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 7.

Κολωνός 42χρονος

Κολωνός – Υπόθεση παιδεραστίας, βιασμού και μαστροπείας σε βάρος 12χρονης: Μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας, ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος που εμπλέκονται στη δυσώδη υπόθεση, πήραν το δρόμο για τη φυλακή.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνεβρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Αντίστοιχα, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη δυνάμει εντάλματος και προφυλακίστηκε επίσης μετά την απολογία του.

Οι προφυλακισμένοι για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης ανέρχονται σε 7. Για την υπόθεση της 12χρονης έχουν γίνει έως τώρα 10 συλλήψεις, 9 άνδρες και η μητέρα της ανήλικης.

Υπενθυμίζεται πως χθες (7/11) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο 55χρονος προπονητής ο οποίος είχε συναντηθεί δύο φορές με την 12χρονη.

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 16 Οκτωβρίου. Σχεδόν τρεις εβδομάδες αργότερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού οι συνομιλίες της εφαρμογής έδειξαν ότι συναντήθηκε με το παιδί τουλάχιστον δύο φορές, ενώ και το ίδιο το κοριτσάκι τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που τις έδειξαν οι αστυνομικοί.

Στην απολογία του ο 55χρονος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική επαφή με την12χρονη. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Για έναν άνδρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα κάνουν λόγο συγγενείς και συνεργάτες του.

«Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Είμαστε μαζί από τα 20 και είμαι 47 χρονών θα είχε δώσει δικαίωμα», είπε η σύζυγός του.

«Του λέω ‘πού είσαι, χάθηκες’ μου λέει ‘την πάτησα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω. Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω’. Το τι έγινε δεν μου έλεγε, μου έλεγε «’θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά’», ανέφερε φίλος του 55χρονου.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.