Απόλυτος ότι δεν βίασε το ανήλικο κορίτσι εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 44χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να ενεμεινε στην αρχική εκδοχή του, ότι δηλαδή δεν ήταν βιασμός αλλά είχε ερωτική σχέση με την ανήλικη.
Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
«Η καταγγέλλουσα όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να «πουλήσει έρωτα» – ας μου επιτραπεί η έκφραση – σε μένα και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα.
Ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτη θέση. Η καταγγέλλουσα με πίεζε διαρκώς να μιλάμε και να βρισκόμαστε Και σταδιακά άρχισε να μου λέει ότι αισθάνεται καλά μαζί μου και θέλει να έχουμε μαζί σχέση… Εγώ έλεγα ότι δεν είναι μαζί λόγω του ότι ήταν η πρώην σχέση του γιου μου. Ατυχώς όμως με την σταδιακή αυτή πίεση και καθημερινή επικοινωνία υπέπεσα στον υποτιθέμενο «έρωτα» που έλεγε ότι τρέφει για εμένα. Στην πραγματικότητα σήμερα πληρώνω το λάθος αυτό και την ηθική απαξία της μεγάλης διαφοράς ηλικίας μας» αναφέρει ο 44χρονος στο απολογητικό του υπόμνημα.
Άρης Βελουχιώτης: Ο μεγάλος επαναστάτης, ο καπετάνιος του ΕΛΑΣ γεννήθηκε σαν σήμερα
Άγριο ξύλο σε συναυλία του Αργυρού στην Αλβανία: Μπουνιές, κλωτσιές και τραυματίες (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια