Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας από ιερέα των Αθηνών – Φέρεται να εμπλέκεται

Άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του

5293934

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε πολύ γνωστός Ιερέας των Αθηνών, με τους οικείους του να αφήνουν να εννοηθεί ότι προχώρησε στην απονενοημένη αυτή πράξη εξαιτίας της της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι παραπάνω πληροφορίες που μεταδίδει το  ekklisiaonline.gr, αναφέρουν επίσης, ότι ο γνωστός Ιερέας των Αθηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του.

Πλέον φέρεται να νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση.

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Φέρεται να εμπλέκεται ο Ιερέας

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το στενό του περιβάλλον αφήνει να εννοηθεί πως ο Ιερέας των Αθηνών είχε πικραθεί πάρα πολύ που το όνομά του έπαιζε (ακόμη και σε επίπεδο φημολογίας) γύρω από το ζήτημα του βιασμού της 12χρονης, μετά από μαρτυρίες κατοίκων για σχέση του 53χρονου φερόμενου ως δράστη με τον συγκεκριμένο Ιερέα.

Το Κουτί της Πανδώρας δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να διασταυρώσει την παραπάνω πληροφορία που προέκυψε σαν «κεραυνός εν αιθρία»

Κολωνός: Πληροφορίες για εμπλοκή και δεύτερου αστυνομικού

Ολοένα και περισσότερο ξεδιπλώνεται το κουβάρι των αποκαλύψεων σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ήδη από χθες είχε γίνει γνωστό ότι ένας νεαρός αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ έχει εντοπιστεί να μιλά με το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα όμως με τα όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού!

«Έχω πληροφορίες για δυο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση», υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης (20.10.2022) μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της προφυλακισμένης μητέρας του 12χρονου θύματος.

«Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη», πρόσθεσε.

Κολωνός: Ποιος είναι ο πρώτος αστυνομικός

Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τον νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και μιλούσε διαδικτυακά με τη 12χρονη στον Κολωνό. Αυτό έγινε γνωστό από τον Σταύρο Μπαλάσκα ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι μπορεί να εμπλέκεται και δεύτερος αστυνομικός. «Υπάρχει ένας άλλος που το ψάχνουμε αν είναι αστυνομικός».

Κολωνός: «Έδιωξαν» τη μητέρα από το Α.Τ. Κολωνού

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, έκανε αναφορά και στα όσα ακούγονται για την πρώτη επίσκεψη της 37χρονης μητέρας στο Α.Τ. Κολωνού, όπου πήγε να καταγγείλει το βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, την πρώτη φορά η μητέρα του κοριτσιού περίμενε 2,5 ώρες στο Α.Τ. Κολωνού και τελικά της είπαν να φύγει και να επιστρέψει την επόμενη μέρα. Αλλά και τη δεύτερη φορά δεν μπόρεσε να καταθέσει και την παρέπεμψαν στο τμήμα Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…