Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Ο Λιάγκας τους «καρφώνει» – «Να βγει ο πολιτικός, φίλος του Μίχου – Επιχειρηματίας μοιράζει λεφτά μην τον καταδώσουν»

Στη γειτονιά έχει γίνει... σούσουρο. Με φόντο το κλίμα έντασης που επικρατεί, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «καρφιά» για δυο πρόσωπα-κλειδιά που όπως φέρεται θα απασχολήσουν τα ΜΜΕ αρκετά σύντομα.

kolonos mitera

Μορφή ντόμινο έχουν πάρει εδώ και εβδομάδες οι αποκαλύψεις σε σχέση με τη δυσώδη υπόθεση παιδεραστίας και μαστροπείας στον Κολωνό, με θύμα το 12χρονο κοριτσάκι. Στη δε γειτονιά έχει γίνει… σούσουρο με τους κατοίκους της περιοχής να είναι «στο πόδι» μέχρι να δουν ποιοι θα είναι ο επόμενοι συλληφθέντες παιδοβιαστές. Με φόντο το κλίμα έντασης που επικρατεί, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «καρφιά» για δυο πρόσωπα-κλειδιά που όπως φέρεται θα απασχολήσουν τα ΜΜΕ αρκετά σύντομα.

Ειδικότερα, ο Λιάγκας είπε στο «Το Πρωινό» ότι υπάρχει πολιτικός «κολλητός» του Μίχου και τον κάλεσε να βγει να μιλήσει πριν… σταμπαριστεί, ενώ αποκάλυψε ότι επιχειρηματίας, μπλεγμένος με την υπόθεση, μοιράζει λεφτά στη γειτονιά για να εξαγοράσει τη σιωπή των περιοίκων

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, εξήγησε πως ένας πολιτικός… μπαινόβγαινε συνέχεια στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και ήδη στη γειτονιά έχει γίνει… σούσουρο. Τον κάλεσε λοιπόν για να μη σταμπαριστεί και να μην υπάρξουν σκιές, μιας κι ονόματα βγαίνουν συνεχώς στο προσκήνιο. «Γιατί δε βγαίνει να πει όπως το είπε ο Πρέκας; Να πει ήμασταν στο κόμμα, ήμασταν φίλοι… Δεν είναι κακό, να βγει να το πει» επέμεινε ο Λιάγκας.

Ακολούθως, έδωσε κι άλλη πληροφορία, η οποία ήταν σοκαριστική, μιας και τον πολιτικό δεν τον «ενοχοποιεί» κάτι, σύμφωνα με την εκπομπή, όμως επιχειρηματίας της περιοχής, φέρεται να ανήκει στην… σκοτεινή πλευρά της υπόθεσης.

Όπως ειπώθηκε, πρόκειται για έναν γνωστό κι εύρωστο επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος έχει βγει και «μοιράζει χιλιάρικα και πεντακοσάρικα» για να «εξαγοράσει την σιωπή των κατοίκων της περιοχής». Πρόκειται ουσιαστικά για κάποιον που φέρεται να έχει… λερωμένη τη φωλιά του και προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του. Λίγο αργότερα, ήρθε κι άλλη πληροφορία στην εκπομπή η οποία αφορά σε τρεις ακόμη επιχειρηματίες της περιοχής, δύο Ελληνες κι έναν αλλοδαπό, οι οποίοι όχι μόνο είχαν σχέσεις με τον Μίχο αλλά φέρονται και να γνώριζαν, αλλά και να εμπλέκονται στις υποθέσεις βιασμού του 12χρονου παιδιού.

 

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…