Newsroom

Newsroom

Κολωνός: «Με το παιδί είμαι και εγώ ‘φυλακή’, είμαστε μαζί ‘φυλακή’» – Συγκλονίζει η θεία της 12χρονης

Παραμένει στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης – Τι καταγγέλλει η θεία της.

ΕΚ - Κολωνος μητερα

Η θεία της 12χρονης, μίλησε στο Mega και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της για την σταθερή απουσία της πολιτείας από την 12χρονη.

Υπενθυμίζεται πως όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, απορρίφθηκε το αίτημα της μητέρας της 12χρονης για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους,  με αποτέλεσμα η 37χρονη να παραμένει στη φυλακή. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημα κατά πλειοψηφία κρίνοντας πως η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Σημειώνεται πως η 37χρονη από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας αφενός ότι η ίδια κατήγγειλε τον Ηλία Μίχο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί στις Αρχές, αφετέρου η 12χρονη κόρη της επαναλαμβάνει πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

Συγκλονίζει η θεία της 12χρονης:

«Είναι μέσα σε ένα σπίτι κλεισμένο, δεν έχει αλλάξει τίποτα, τρομαγμένη είναι, δεν μιλάει όταν της μιλάει κάποιος, ούτε γεια λέει, δεν πλησιάζει σε άντρα κοντά. Έχουμε πρόβλημα με αυτό και σε γυναίκες δηλαδή, όλους τους φοβάται. Είναι όλη ημέρα μαζί της. Με το παιδί είμαι και εγώ ‘φυλακή’, είμαστε μαζί ‘φυλακή’».

Όπως λέει η θεία της 12χρονης, η μικρή δεν πηγαίνει ούτε σχολείο.

«Τίποτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Μία φορά την εβδομάδα, 100 χιλιόμετρα από εδώ, από το σπίτι μας, είναι η ψυχολόγος».

Η θεία και η γιαγιά της 12χρονης ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά με τα προβλήματα να είναι ανυπέρβλητα.

«Περιμένω, κάνω υπομονή. Είμαι και εγώ εγκλωβισμένη γιατί αν δε με βοηθήσουνε με το παιδί να γίνει κάτι, δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Τους παρακαλώ κάθε ημέρα κάτι να γίνει».

Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες για τις Αρχές παίρνουν τη μορφή τσουνάμι, καθώς μόλις πριν λίγες ημέρες τυχαία βρέθηκαν και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στο μίνι μάρκετ του Κολωνού.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…