Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Έρχεται ένταλμα σύλληψης πολύ στενού συγγενή της 12χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και έκδοσης της 12χρονης στον Κολωνό

astynomikos 2

Σύμφωνα με αναφορές αναμένεται τα επόμενα λεπτά έκδοση εντάλματος σύλληψης συγγενή από το πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε στον Κολωνό.

Τη πληροφορία μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News του MEGA.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μεταδόθηκαν στον αέρα της εκπομπής, ο εισαγγελέας αναμένεται να προχωρήσει σε ένταλμα σύλληψης από το περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.

Κολωνός – Δικηγόρος 12χρονης: «Έχουν βάση οι ισχυρισμοί» της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής για εμπλοκή επωνύμων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 53χρονου μαστροπού, αφού μετά τις καταγγελίες ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής στο Γκάζι για εμπλοκή επώνυμων προσώπων στους βιασμούς της 12χρονης, η δικηγόρος του κοριτσιού τόνισε σε δηλώσεις της ότι εκτιμά πως οι ισχυρισμοί είναι βάσιμοι.

«Είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις, άκουσα την κυρία που ήρθε πριν να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και γνωρίζω ότι τώρα αυτή η γυναίκα είναι στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων. Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω» πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η μαρτυρία της γυναίκας είναι βάσιμη.

«Εκτιμώ ότι έχουν βάση οι ισχυρισμοί της και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό, εγώ έχω μια αίσθηση ότι είναι αληθινό το γεγονός αυτό» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, έξω η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπίας στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την κ. Καρατζιώτη, που δηλώνει Πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες.

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, η κ. Κωνσταντίνα Καρατζιώτη ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Από την πλευρά της η κ. Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι είχε επικοινωνία με το παιδί: «Το παιδί τώρα είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα, μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα… Ντρέπεται το παιδί! Δεν είναι σε καλή κατάσταση» είπε η δικηγόρος.

 

Σκάνδαλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύμβαση 760.000 ευρώ για νεκροψίες – Σκιές για συγγενικές σχέσεις και «ημετέρους»

justitia 8802647 1280

Σκάνδαλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύμβαση 760.000 ευρώ για νεκροψίες – Σκιές για συγγενικές σχέσεις και «ημετέρους»

Σύμβαση 760.000 ευρώ για την ηλεκτρονική καταγραφή νεκροψιών φέρνει στο φως καταγγελίες για ευνοιοκρατία, παρασκηνιακές…

Σάλος με γυναίκα αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ.: Ο «διπλός ρόλος» και η χλιδάτη ζωή της με «προσφορά υπηρεσιών» σε Ντουμπάι και Μύκονο

καπελο αστυν

Σάλος με γυναίκα αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ.: Ο «διπλός ρόλος» και η χλιδάτη ζωή της με «προσφορά υπηρεσιών» σε Ντουμπάι και Μύκονο

Διερευνάται και ένα βίντεο που έφτασε στους "Αδιάφθορους", στο οποίο φέρεται να συμμετέχει σε σαδομαζοχιστικά…