Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Είχε βιάσει τη 12χρονη και στο σπίτι του o 53χρονος

«Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν αποδέχομαι την κατηγορία του βιασμού. Μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους»

Screenshot 6 1 1

Ακόμα τέσσερα ανδρικά ονόματα εκτός από τους δύο ήδη προφυλακισμένους Ηλ. Μίχος Γ. Σοφιανίδη, είπε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 12χρονη.

Όπως αναφέρεται στην απολογία του Ηλ. Μίχου ο 53χρονος ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ανερυθρίαστα το αφήγημα της συναίνεσης και ισχυρίζεται πως η 12χρονη του έστελνε από μόνη της βίντεο και φωτογραφίες, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε – καθώς αρνείται την κατηγορία του βιασμού- με την ανήλικη 4-5 φορές στο μαγαζί του και μια στο σπίτι του, σε διάστημα που η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές.

«Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν αποδέχομαι την κατηγορία του βιασμού. Μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους» είπε και πρόσθεσε ότι γνώριζε την ανήλικη από το μαγαζί όπου ψώνιζαν οικογενειακώς και είχαν χρέη. «Είχα βάλει την μητέρα της να δουλεύει ως καθαρίστρια για να καλύψει το χρέος».

Σχετικά με τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι τα κατείχε για συλλεκτικούς λόγους.

«Είμαι συλλέκτης 32 χρόνια. Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη το αγόρασα από ένα Συρία, το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης η οποία αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα έχουν εντοπιστεί δύο εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μίχου, το μήνα Ιούλιο.

Στο κατάστημα του 53χρονου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, με τις Αρχές να αναζητούν πλέον τι ακριβώς έχει καταγράφει από τις επισκέψεις της 12χρονης στο μαγαζί του κατηγορούμενου, παρά το γεγονός πως όπως αναφέρουν πληροφορίες κάμερες δεν υπήρχαν στο υπόγειο του καταστήματος, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης λάμβαναν χώρα οι βιασμοί.