Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό πιθανού συνεργού του Ηλία Μίχου – Ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Είναι άγνωστο εάν το όνομα «Μιχάλης» είναι αληθινό και αφορά ένα πραγματικό πρόσωπο που βρίσκεται στον Κολωνό, ή αν πρόκειται για ψευδώνυμο

Screenshot 6 1 1

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Από τις καταθέσεις που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμές οι αστυνομικές αρχές, προκύπτει εμπλοκή ενός προσώπου-μυστήριο με το όνομα «Μιχάλης».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άντρας αυτός φέρεται να συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους «πελάτες» του Ηλία Μίχου, όταν ο τελευταίος δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος.

Είναι άγνωστο εάν το όνομα «Μιχάλης» είναι αληθινό και αφορά ένα πραγματικό πρόσωπο που βρίσκεται στον Κολωνό, ή αν πρόκειται για ψευδώνυμο.

Όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον συνεργό του Ηλία Μίχου.

Κολωνός: Έρχονται 5 εντάλματα σύλληψης

Μορφή «ντόμινο» έχουν πάρει οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Άμεσα αναμένονται πέντε νέα εντάλματα σύλληψης για άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση.

Τα νέα εντάλματα σύλληψης, που θα εκδοθούν εντός της μέρας, θα αφορούν βιαστές, με τους οποίους ο Μίχος έκλεινε ραντεβού για να βιάζουν το 12χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής.

Κολωνός: Ποιοι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 53χρονου αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι με κάποιο τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η σύζυγος του Ηλία Μίχου είχε καταγγελθεί από τη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό πως είχε επιχειρήσει να δωροδοκήσει την οικογένεια, προσφέροντας στην 37χρονη μητέρα 10.000 ευρώ για να μην καταγγείλει τον βιασμό και την εκπόρνευση του παιδιού της. Η καταγγελία αυτή είχε γίνει πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί η μητέρα του παιδιού.

Ήδη, οι αρχές έχουν περάσει χειροπέδες στη μητέρα του κοριτσιού, με τη 37χρονη να κατηγορείται «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση». Η μητέρα του κοριτσιού, πέρασε και δεύτερο βράδυ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και, αφού πήρε προθεσμία, θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Έως τότε κρατείται στο τμήμα ανηλίκων στον τρίτο όροφο.

Η μητέρα του 12χρονου παιδιού αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν ήξερε τίποτα και ότι η ανήλικη κόρη της δούλευε στο μαγαζί του 53χρονου αλλά δεν γνώριζε κάτι. Στο μεταξύ, όπως είπε ο δικηγόρος έχει δεχτεί τηλεφωνήματα πως υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο αλλά και για τον 42χρονο, συγκατηγορούμενο του, Γιάννη Σοφιαννίδη.

Παράλληλα, ο πατέρας της ανήλικης αναμένεται να δικαστεί στις 26 Οκτωβρίου καθώς συνελήφθη για μικροποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια έρευνας. Κατά πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξει πως ούτε εκείνος γνώριζε κάτι λόγω των εξαρτήσεων του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει το μικρότερο παιδί του, αλλά και να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια της 12χρονης που έχει αποκτήσει με την 37χρονη. Συνολικά η 12χρονη είχε άλλα 7 αδέρφια, εκ των οποίων τα πέντε ανήλικα. Εκεί ακριβώς αναμένεται να στρέψουν το βλέμμα τους οι αστυνομικές αρχές καθώς τα παιδιά, που έχουν μεταφερθεί μαζί με τη 12χρονη στο νοσοκομείο Παίδων, για να έχουν στήριξη από παιδοψυχολόγους.

Την ίδια στιγμή, τα δύο ενήλικα παιδιά ζουν με τους παππούδες και σύντομα θα κληθούν να καταθέσουν. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι να εξακριβωθεί εάν είχαν υποστεί σεξουαλική βία και άλλα παιδιά της οικογένειας, εκτός της 12χρονης, και φυσικά να προστατευτούν.