Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στο Κολωνάκι, όταν πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20:00 σε κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Σκουφά. Η φωτιά προκάλεσε την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με ισχυρές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την αντιμετώπιση του περιστατικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόγειο χώρο του καταστήματος, το οποίο στεγάζεται σε πενταώροφη πολυκατοικία. Οι πυροσβέστες επιχείρησαν άμεσα για τον περιορισμό των φλογών, με βασικό στόχο να αποτραπεί η επέκτασή τους στους υπόλοιπους χώρους του κτιρίου.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ. Το συνεργείο είναι σε ετοιμότητα να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την ηλεκτροδότηση του κτιρίου και της ευρύτερης περιοχής, εφόσον αυτό απαιτηθεί για λόγους ασφαλείας.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Σκουφά, στο ύψος της οδού Δημοκρίτου, ενώ κλειστοί παραμένουν και οι εξής δρόμοι:
- Η οδός Λυκαβηττού από το ύψος της οδού Σόλωνος.
- Η οδός Δημοκρίτου από το ύψος της οδού Σόλωνος.
- Η οδός Σκουφά από το ύψος της οδού Ομήρου.
Διαβάστε επίσης:
Όταν η Integrity Initiative ενορχήστρωνε τη δολοφονία χαρακτήρα του Τζέρεμι Κόρμπιν
Predator: Εξαγόμενα των νέων δηλώσεων του Ταλ Ντίλιαν επισημαίνει ο Ζαχαρίας Κεσσές
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια