Κολομβιανή η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη

[…]

miss world4

Στην Ελλάδα την Κυριακή είχαμε εκλογές και τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, στο Μαϊάμι της Φλόριντα όμως, διεξάγονταν καλλιστεία για την Μις Υφήλιος. Νικήτρια, η πανέμορφη Παουλίνα Βέγκα από την Κολομβία η οποία νίκησε τις «βασίλισσες» της ομορφιάς από τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, τη Τζαμάικα και την Ολλανδία.

Ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη λοιπόν, είναι το 22χρονο μοντέλο και φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα στις 87 συμμετέχουσες. Είναι η δεύτερη γυναίκα από την Κολομβία που κατακτά το στέμμα.

miss world

Η τελευταία φορά που η Κολομβία κέρδισε τον τίτλο ήταν το 1956, με τη Λουζ Μαρίνα Ζουλουάγκα να είναι η νικήτρια. Την δεύτερη θέση του διαγωνισμού κατέκτησε η υποψήφια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Νία Σάντσεζ. Η Κολομβιανή νικήτρια μίλησε με υπερηφάνεια για τη χώρα της, χαρακτηρίζοντας την Κολομβία «πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο».

Η Βέγκα βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 75 εκατοστά, ενώ είχε σαρώσει στον διαγωνισμό ομορφιάς της χώρας της, κατακτώντας με υψηλή βαθμολογία τον τίτλο της «Μις Κολομβία». Η καλλονή είναι εγγονή του θρυλικού τενόρου Γκαστόν Βέγκα και της Ελβίρα Καστίγιο, η οποίο είχε στεφθεί «Miss Atlantico» το 1953.

Στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού κατόρθωσαν επίσης να φθάσουν η Ουκρανή Νταϊάνα Χαρκούσα, η Γιασμίν Βερχάιτζεν από την Ολλανδία και η Μις Τζαμάικα Κέισι Φενέλ, ενώ από ελληνικής πλευράς συμμετείχε η Ισμήνη Νταφοπούλου, που ξεχώρισε με την ομορφιά της.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 600 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ενώ ο διαγωνισμός πρώτη φορά διεξήχθη το 1952.

 

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…