D

DM

Kόλλησε η κα Μπακογιάννη;

Σε ερώτηση που της έκανε λοιπόν ο ΣΚΑΙ για τις μακριές ουρές που δημιουργούνται έξω από κέντρα Υγείας η κα Μπακογιάννη απάντησε πως «..Αν δείτε τις εικόνες από τις άλλες χώρες, θα πείτε ότι οι δικές μας ουρές είναι τουλάχιστον πιο μικρές»

mpakogianni

Δεν μας είχε συνηθίσει η κα Μπακογιάννη σε χοντροκομμένους λαϊκισμούς. Φαίνεται όμως ότι λόγω καθημερινού πολιτικού της συγχρωτισμού, ήταν αδύνατον να αποφύγει το μικρόβιο Άδωνις. 

Σε ερώτηση που της έκανε λοιπόν ο ΣΚΑΙ, το γραφείο τύπου της κυβέρνησης, για τις μακριές ουρές που δημιουργούνται έξω από κέντρα Υγείας για PCR, η κα Μπακογιάννη απάντησε πως «..Αν δείτε τις εικόνες από τις άλλες χώρες, θα πείτε ότι οι δικές μας ουρές είναι τουλάχιστον πιο μικρές».

Η μακριά γαϊδούρα για ένα test

Εμείς ως χώρα αξιολογούμε τις εξελίξεις και την πρόοδο αντιμετώπισης της πανδημίας με τον πήχη. Εσείς στας Ευρώπας ποιαν μονάδα αξιολόγησης έχετε; Ή μήπως είστε τίποτα φανατικοί της έρευνας, της στατιστικής και της ανάλυσης; 

Θα μπορούσε η κυβέρνησή μας να μετρά τις επιδόσεις και με τον αρχαίο παρασάγγη και να αυτοκαμαρώνουμε λέγοντας «παρασάγγας απέχουμε από τις επιδόσεις των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, δείτε τις δικές μας ουρές για rapid tests δείτε και των άλλων».

Ε λοιπόν τις έχουμε δει των άλλων τις ουρές. Κι έχουμε μάλιστα σταθεί σε κάποια από αυτές. Είναι ουρές που ακόμα κι ο τουρίστας Έλληνας μπορεί να κάνει δωρεάν μοριακό test! Διότι στην Ευρώπη όλα τα test παρέχονται δωρεάν καθ΄ ότι οι φόροι των πολιτών εκεί, έχουν ανταποδοτικότητα. Δεν είναι όπως εδώ που πληρώνουμε φόρους για να κάνει ο γιός της δήμαρχος πρωτοχρονιάτικη βλαχοφιέστα με τον κολλητό του ή να παίζει με την ανάπλαση της Πανεπιστημίου λες και είναι lego.

Αλλά αποφεύγουν επιμελώς οι πετσωμένοι δημοσιογράφοι να πουν τι ουρές είναι αυτές στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη που σε περίοδο εορτών, πας σε κεντρικό της προκοπής super market και ψωνίζεις βασικά καταναλωτικά αγαθά (γιαούρτια, λαχανικά κ.λπ.) στα 2/3  της τιμής σε σύγκριση με την Ελλάδα. Που έχεις ρεύμα σε τιμή που δεν σε αναγκάζουν να επιστρέψεις στην εποχή των σπηλαίων και να ανάβεις μαγκάλι για να ζεσταθείς. 

Πάμε να παίξουμε τώρα τη μακριά γαϊδούρα μπας και εξασφαλίσουμε δωρεάν κάνα rapid!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…