Κόλαφος ο Κύρτσος για Αυτιά: «Πέρασε τις εξετάσεις για την Ευρωβουλή» (video)

«Θα φροντίσουν να τον βγάλουν... πρώτο για να κλαδέψουν και τον Μεϊμαράκη», τόνισε ο Γιώργος Κύρτσος

Αυτιάς

Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος, σχολίασε με καυστικό τρόπο όσα έκανε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος με έναν περίτεχνο τρόπο άλλαξε το νόημα των λεγομένων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, δίνοντας για ακόμη ένα σαββατοκύριακο τα διαπιστευτήρια του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου

Με ανάρτησή του στο Twitter o ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι ο Γιώργος Αυτιάς έχει περάσει τις εξετάσεις, όχι μόνο διαστρεβλώνοντας όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά γενικότερα.

«Έτσι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και θα φροντίσουν να τον βγάλουν… πρώτο για να κλαδέψουν και τον Μεϊμαράκη. Άλλωστε η ηγεσία έχει δεσμευτεί υπέρ αρίστων,μορφωμένων, με κύρος. Σωστός… διανοούμενος».

Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε σε όσα έκανε ο Γ. Αυτιάς τονίζοντας ότι «όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του.

Παίζει με τα εθνικά μας θέματα».

Και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατέληγε το σχόλιό του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».