Κόλαφος η δημοσκόπηση των social… για κυβέρνηση και Alpha

Σάλος στα social media από την δημοσκόπηση του Alpha και την  ταυτότητα της έρευνας, που βγάζει λάδι... κυβέρνηση και πρωθυπουργό!

dimoskopisi

Έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η δημοσκόπηση του Alpha και της αγνώστου δημοσκοπικής εταιρίας, η  στατιστική επαγωγή για τα αποτελέσματα τις έρευνας με δείγμα τα 303 νοικοκυριά.

Την ώρα που οι περισσότεροι πολίτες προσπαθούν να επουλώσουν της πληγές τους από την κακοκαιρία Ελπις, ενώ υπάρχουν χιλιάδες νοικοκυριά βυθισμένα στο σκοτάδι, ο τηλεοπτικός σταθμός, αποφάσισε να κάνει δημοσκόπηση από την άγνωστη… Abacus Research, μήπως και σώσει την ήδη βαριά χτυπημένη εικόνα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Η δημοσκόπηση και τα ευρήματα της ήταν αυτά που εξόργισαν τους χρήστες στο twitter, που ακόμα και τώρα, ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, δεν κράτησαν τα προσχήματα, μετά το χτύπημα της κακοκαιρίας.

Μάλιστα όπως κατάλαβαν και αναφέρουν οι περισσότεροι χρήστες, με βιτριολικά σχόλια, ούτε λίγο ούτε πολύ, ακόμα και στην ήττα του… για την δημοφιλία των πολιτικών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται νικητής…  (έστω και αν έχασε μια μονάδα), έναντι των αντιπάλων του, ενώ η κυβέρνηση παραμένει πρώτη με διαφορά (παρά το γεγονός ότι το 80% εκφράζει αρνητική άποψη για τους χειρισμούς και τον βαθμό ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού).  Και όλα αυτά με δείγμα μόλις από 303 νοικοκυριά.  

Μάλιστα οι χρήστες στα social ανακάλυψαν την ποιότητα της εταιρίας και τι είδους δημοσκοπήσεις κάνει.

 

 

Η δημοσκόπηση των social…καταδίκασε με τα σχόλια της κυβέρνηση και Alpha. Iδού οι αντιδράσεις 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…