Newsroom

Newsroom

Κοκκίνου: Ισοπέδωσε τα αρνητικά σχόλια για Βανδή – «Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν»

«Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει;» - Όσα δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου για τη συνάδελφό της, Δέσποινα Βανδή

1698934379755

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στους δημοσιογράφους , αποκάλυψε τα ατυχήματα που έχει πάθει στη σκηνή ενώ έδωσε και ηχηρή απάντηση σε όσους έκρινα αρνητικά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε μια όμορφη στιγμή συναδελφικής και… γυναικείας αλληλεγγύης με χαλαρό αλλά πολύ εύστοχο τρόπο «εξαφάνισε» τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε η Δ. Βανδή για τα φορέματά της σε σχέση με την ηλικία της.

Αναλυτικά τι απάντησε η Έλλη Κοκκίνου:

«Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν.

Δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά, να αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε.

Το ότι κρινόμαστε δεν σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως. Έχουμε μπερδέψει τον σχολιασμό σε δημόσιο λόγο με τον σχολιασμό και τον χαβαλέ που κάνουμε με την παρέα μας.

Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».

 

Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον της Βανδή – Τι προηγήθηκε 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή, επιλέγοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, εκρηκτική όπως πάντα, άφησε πολλές εντυπώσεις με τις δημιουργίες που επέλεξε να έχουν την υπογραφή της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Μάλιστα η Σίλια Κριθαριώτη, σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρθηκε λεπτομερώς στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα.

Ωστόσο, ακόλουθοι της σχεδιάστριας, δεν δίστασαν να κάνουν προσβλητικά και αγενή σχόλια.

«Πολύ ωραίο…αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+» έγραψε μία γυναίκα follower στη Σίλια Κριθαριώτη που δημιούργησε τα εντυπωσιακά outfits της Δέσποινας Βανδή.

«Έχω μια απορία, γιατί τέτοια εμφάνιση Δέσποινα; Γιατί;», «Ντροπή!! Επηρεάζετε και μικρά παιδιά», «Η εμφάνισή σου δεν ήταν καλή, πολύ δεύτερη» είναι μόνο μερικά από τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή.

Η αποστομωτική απάντηση της σχεδιάστριας Σίλια Κριθαριώτη

Η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να απαντήσει στην ακόλουθό της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει».

silia sxolio 0

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…