Newsroom

Newsroom

"Κόκκινοι Διάβολοι" – "Πολίτες": 4-2

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αφού νίκησε τη Σίτι με 4-2, στο "Ολντ Τράφορντ" . Αγκαλιά με τον τίτλο στην Αγγλία βρίσκεται η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο που κέρδισε την ΚΠΡ εκτός έδρας. 

manutd

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αφού νίκησε τη Σίτι με 4-2, στο “Ολντ Τράφορντ” . Αγκαλιά με τον τίτλο στην Αγγλία βρίσκεται η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο που κέρδισε την ΚΠΡ εκτός έδρας. 

Αν και βρέθηκαν να χάνουν νωρίς με γκλο του Σέρχιο Αγκουέρο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι»  του Λουίς Φαν Χάαλ επικράτησαν με 4-2 των συμπολιτών τους και πλησίασαν την Άρσεναλ στη μάχη της δεύτερης θέσης. Οι «Πολίτες» ωστόσο διαμαρτύρονται πως 2 από τα 4 γκολ των αντιπάλων τους έπρεπε να ακυρωθούν ως οφ-σάιντ. 

Με γκολ του Σεσκ Φάμπρεκας η Τσέλσι επικράτησε της ουραγού ΚΠΡ και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Η βαθμολογία στην κορυφή της Premier League έχει διαμορφωθεί ως εξής, 6 στροφές πριν το τέλος κι ενώ οι «Μπλε» του Μουρίνιο έχουν έναν αγώνα λιγότερο. 
Τσέλσι              72
Άρσεναλ           66
Μαν. Γιουν.       65
Μαν. Σίτι           61

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…