Κοίτα ποιος ζητάει παραιτήσεις

Παραιτήσεις και άλλων κυβερνητικών στελεχών ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας πως η παραίτηση Τόσκα δεν αρκεί και πως έγινε καθυστερημένα και μετά από την πίεση της κοινωνίας.

5b51c5f71dc52484758b45c8

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τονίζει πως υπάρχουν βαρύτατες πολιτικές και προσωπικές ευθύνες για την τραγωδία στην Αττική, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης του θέματος.

Χαρακτηρίζει προσβολή στους νεκρούς την απόδοση της τραγωδίας και στο γεγονός ότι υπήρξε αυθαίρετη οικιστική ανάπτυξη της περιοχής, προσθέτοντας πως το 2015 και το 2016 οι τότε υπουργοί κ.κ. Βούτσης και Κουρουμπλής με συγκεκριμένες ενέργειές τους εμπόδισαν την κατεδάφιση των αυθαιρέτων και άρα έχουν ποινικές ευθύνες. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» τονίζει χαρακτηριστικά.

Αλλά για νάχουμε καλό ρώτημα κ. Γεωργιάδη, είδαμε μήπως, τώρα μετά την τραγωδία, να αναλαμβάνει την «πολιτική ευθύνη» για λογαριασμό του κόμματος σας ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Του κόμματος που εδώ και χρόνια έκανε τα στραβά μάτια σε κάθε λογής εγκληματικές στρεβλώσεις; Για τις εκατομμύρια οικοδομικές αυθαιρεσίες και για τις εκ των εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις των αυθαιρέτων. Για των αποχαρακτηρισμό εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων δασικών εκτάσεων. Για τα μπαζωμένα ρέματα. Για τις μαντρωμένες παραλίες. Για τις αυθαιρεσίες πολεοδομιών και δασαρχείων. Για όλ’ αυτά που συνέβαλαν καθοριστικά στην ανατριχιαστική έκταση και της πρόσφατης τραγωδίας. Α μπα, ούτε κατά διάνοια.

Να θυμίσουμε,  ότι ούτε ο Κώστας Καραμανλής, είχε αναλάβει ευθύνη για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007, και ουδείς υπουργός είχε παραιτηθεί παρά την κοινωνική κατακραυγή.

Αντ’ αυτού επιλέξατε την δια του στείρου καταγγελτικού λόγου εκμετάλλευση της ανθρώπινης φρίκης. Επιλέξατε την τυμβωρυχία. 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…