Κοίτα ποιος μιλάει…-Ο Γιάννης Οικονόμου εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για χειραγώγηση της δικαιοσύνης

Στριμωγμένη βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς δεν έχουν τέλος οι παρεμβάσεις από την Ευρώπη και τα social media, με αφορμή τις διώξεις σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννα Παπαδάκου.-Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μια παρέμβαση πανικού, καθώς δεν περίμενε ότι οι διώξεις των δυο δημοσιογράφων (Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου), για το σκάνδαλο της Novartis,  θα σήκωνε κύμα αντιδράσεων τόσο στα social media, όσο και στις διεθνείς οργανώσεις τύπου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και αναφερόμενος στη δίωξη του δημοσιογράφου του Documento , πέταξε την μπάλα στην εξέδρα καθώς ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει «εκφοβισμούς κατά το γκεμπελικό θα επιστρέψουμε και θα τρίζει η γη», για κάνει χειραγώγηση στη  δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και ακηδεμόνευτη λειτουργία των θεσμών για την κυβέρνηση, για τον πρωθυπουργό, είναι αρχή αδιαπραγμάτευτη. Παλέψαμε για αυτήν την αρχή όταν ήμασταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, κυρίως μετά το καλοκαίρι του 2015 όπου όλοι γίναμε μάρτυρες μίας πρωτοφανούς προσπάθειας χειραγώγησης και εργαλειοποίησης των θεσμών. Οι αντιστάσεις της δημοκρατίας τότε εμπόδισαν την εξέλιξη αυτή.

Την ίδια αρχή σεβόμαστε πλήρως και τώρα. Το πολιτικό  πρόβλημα είναι η κάλυψη των επιθέσεων, των απειλών στη δικαιοσύνη, στους θεσμούς της δημοκρατίας, οι εκφοβισμοί του τύπου όταν θα γυρίσουμε τα πράγματα θα είναι αλλιώς κατά το γκεμπελικό θα επιστρέψουμε και θα τρίζει (σ.σ. προφανώς εννοούσε τρέμει) η γη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Τσίπρας, στον κύριο Πολάκη και στους άλλους».

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ξέχασε να αναφέρει το γεγονός, ότι τις διώξεις των δημοσιογράφων και ειδικά του Κώστα Βαξεβάνη τις είχε ήδη προαναγγέλλει ο υπουργός Ανάπτυξης. 

 

 

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…