Newsroom

Newsroom

Κλώνοι – ρομπότ του σεξ: Το επόμενο τεχνολογικό επίτευγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε σχηματίσει στο νου σας το τέλειο ταίρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχετε εντοπίσει; Κάντε λίγη υπομονή και σε λίγα χρόνια θα είναι ετοιμοπαράδοτο.

5857dfe41dc524644f8b480b

Με δεδομένο πως η τεχνολογική άνθιση της βιομηχανίας του σεξ καλπάζει, σε λίγα χρόνια όποιος/α αδυνατεί να βρει τον τέλειο σύντροφο, απλά θα τον… παραγγέλνει.

Συγκεκριμένα, κλώνοι – ρομπότ του σεξ θα δημιουργούνται με μοναδική προϋπόθεση μια φωτογραφία και την ανάλογη περιγραφή της προσωπικότητας από τον ενδιαφερόμενο. Έτσι, οι ανθρωπόμορφες μηχανές του σεξ θα έχουν το πρόσωπο που επιθυμεί ο πελάτης, όπως επίσης παλμό και αληθοφανή αίσθηση ανθρωπίνου δέρματος. Μάλιστα, θα γίνεται πιστή αντιγραφή ακόμα και της προσωπικότητας που θα «αναπαριστούν».

Ο συγγραφέας του «Love and Sex with Robots», David Levy δήλωσε πως: «Μόλις η τεχνολογία και ολόκληρο το σύστημα της παραγωγής και παραγγελίας τέτοιων προϊόντων αναπτυχθεί, τότε δεν θα μπορείς να σταματήσεις τον πρώην σύντροφό σου από το να παραγγείλει ένα ρομπότ, το οποίο θα μοιάζει με εσένα, θα έχει το ίδιο μέγεθος με εσένα και την ίδια φωνή με εσένα».

Μέχρι στιγμής, πάντως, το επικείμενο κόστος μίας τέτοιας παραγγελίας δεν έχει υπολογιστεί.

Δείτε το βίντεο: