Κλοπή, ληστεία και λεηλασία… φωτιά στα θεμέλια της κοινωνίας

Μιλάμε για χοντρές κομπίνες κλοπής οι οποίες άλλοτε ονομάζονται PSI, άλλοτε “συμβάσεις”, άλλοτε “απευθείας αναθέσεις”, άλλοτε “νομοθετικές ρυθμίσεις”, άλλοτε “επανυπολογισμός” μισθών και συντάξεων, άλλοτε “ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών και δάνεια”, άλλοτε Siemens και Novartis, και άλλοτε “ρήτρα αναπροσαρμογής”.

5616327 1

Η ΕΡΤ του Μητσοτάκη έδειξε πώς κλέβουν βενζίνη από αυτοκίνητα. Και γίναμε, λέει, διεθνώς ρεζίλι. Σιγά τα ωά!!! Η ΕΡΤ του Μητσοτάκη έκανε μάθημα κλεψιάς για “παιδιά νηπιαγωγείου” κατεβάζοντας στο κατώτατο επίπεδο την τεχνογνωσία δεκαετιών της Δεξιάς. Στη “νόμιμη” και παράνομη, ληστεία η Δεξιά έχει εκπονήσει διδακτορικά. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Κάθε άλλο!!! Φυσικά και δε ξεχνάμε τ0 ύστερο ΠΑΣΟΚ της μίζας και της αρπαχτής…

Δεν αναφερόμαστε σε μικροκλοπές πολιτικών σαλτιμπάγκων του στυλ του “διδακτορικού” Πατούλη. Κι ας κουρελιάζεται η αξιοπιστία της Ιατρικής Σχολής του αρχαιότερου Πανεπιστήμιου της χώρας. Ούτε στις κλεπταποδοχές αρχαιοτήτων της οικογένειας Μητσοτάκη. 

Μιλάμε για χοντρές κομπίνες κλοπής οι οποίες άλλοτε ονομάζονται PSI, άλλοτε “συμβάσεις”, άλλοτε “απευθείας αναθέσεις”, άλλοτε “νομοθετικές ρυθμίσεις”, άλλοτε “επανυπολογισμός” μισθών και συντάξεων, άλλοτε “ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών και δάνεια”, άλλοτε  Siemens  και Novartis,  και άλλοτε “ρήτρα αναπροσαρμογής”.

Δόκιμος τίτλος για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα ήταν “ρήτρα ληστείας” σε βάρος της πλειονότητας των πολιτών. 
– Ληστεία του κοινωνικού εισοδήματος επιταχύνοντας την εξαθλίωση των πολιτών προκειμένου να σωθούν οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες (ομολογία Ντάισεμπλούμ),
– Κλοπή 14 δισεκατομμυρίων ευρώ από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων (υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος), 
–  Κλοπή της πρώτης κατοικίας, με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής δανείων 10.000 – 15.000 ευρώ. Μια κυβέρνηση χρεοκοπημένων υπερπλουσίων με 829 ακίνητα, 17 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις και 13.000.000 δάνεια, σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες που κατέθεσαν!!!
–  Σειρά κλοπών σε βάρος του δημόσιου ταμείου με απευθείας αναθέσεις – υπερτιμολογημένων προμηθειών – σε κολλητούς του καθεστώτος Μητσοτάκη.
–   Κλοπή μεροκάματου με τις απλήρωτες υπερωρίες εργαζομένων με νόμο του Υπουργείου …Εργασίας. Κλοπή ασφαλιστικού χρόνου στον υπολογισμό συντάξεων από τον μηχανισμό εξαπάτησης που έστησε ο υπουργός για την απονομή των κύριων συντάξεων που λιμνάζουν. Ληστεία 78 δις για τα επόμενα 40-50 χρόνια σε βάρος ασφαλισμένων, συνταξιούχων και φορολογουμένων, από την “ιδιωτικοποίηση” της επικουρικής ασφάλισης. Έργα και ημέρες Κωστή Χατζηδάκη!!
– Λεηλασία του οικογενειακού κορβανά από τους μαυραγορίτες της ακρίβειας Μητσοτάκη και της κομπίνας “αναπροσαρμογής” της ηλεκτρικής ενέργειας. 
– Κλοπή ψήφων αφελών με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών. Κλοπή ψήφων πιστών από τη Δεξιά του Κυρίου, οι ταγοί της οποίας επιλέγουν να αποτελούν προεκλογικό ντεκόρ ψηφοθηρίας  πολιτικών απατεώνων. 

«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών», αρκεί να βασιλεύει επί της γης η Νεοδεξιά του …Μητσοτάκη!!! 
Σώσον Κύριε τους Ηρόστρατους (*) και ευλόγησον την κληρονομίαν τους…  

(*) Το 356 π. Χ. ο Ηρόστρατος έβαλε φωτιά στον ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο – ένα από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας – προκειμένου να μείνει το όνομά του στην Ιστορία. Σήμερα, στα Γερμανικά η λέξη Herostrat δηλώνει τον εγκληματία που «διψά για δόξα», ενώ ο όρος Herostratic fame στην Αγγλική γλώσσα δηλώνει την «δόξα με κάθε μέσο» (Wikipedia).
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό