Newsroom

Newsroom

Kλιμακώνουν τον αγώνα τους oι διανομείς του efood

Η μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του κλάδου ήταν η σημερινή που πραγματοποίησαν οι διανομείς της efood πραγματοποιώντας μοτοπορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου μετά από γενική συνέλευση αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη απεργία την Παρασκευή 24/9.  

5381456

Μαζική μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι διανομείς της E-food και άλλοι εργαζόμενοι στο χώρο της διανομής. Μετά από γενική συνέλευση αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη απεργία την Παρασκευή 24/9. 

Οι διανομείς πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως. Έπειτα κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια ανέβηκαν τη Λεωφόρο Ηρακλείου με προορισμό τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Νέο Ηράκλειο.

 
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων από τα γραφεία, γεγονός που δημιούργησε αρχικά μία μικρή ένταση, χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση, καθώς υπήρξε η ενημέρωση πως η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Όπως δημοσιεύει το Alfavita, μετά την έξοδο τους και αφού μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τι ειπώθηκε, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και αποφασίστηκε να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις με 24ωρη απεργία την Παρασκευή (24/9).

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και άλλες πόλεις της Ελλάδας. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…