Η κριτική που δημοσίευσε η Πόπη Διαμαντάκου για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά το φινάλε του Maestro προκάλεσε αίσθηση, καθώς η τηλεκριτικός μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ατάλαντο και εραστή με βερμούδα.
Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη, ομολογουμένως σκληρή κριτική, αναφέροντας αναλυτικά: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι, όποιος θέλει να δει κάτι το βλέπει, από εκεί και πέρα υπάρχει ελευθερία λόγου. Εγώ λατρεύω τον Χριστόφορο, τον εμπιστεύομαι και για αυτό είμαι στην ομάδα του».
Ενώ για τα διθυραμβικά σχόλια του Morgan Freeman, η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε: «Δεν έχω λόγια είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ ωραία δουλειά, το τι θα φέρει κανείς δεν το ξέρει».
Όσα έγραψε η Πόπη Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη
«Ο εραστής με τη …βερμούδα. Έχτισε χαρακτήρες, βρήκε τους καλύτερους να τους ερμηνεύσουν από την Ανδριολάτου, που μας πρωτοσύστησε μέχρι την Χάρις Αλεξίου, ευχάριστη έκπληξη, τον Τσορτέκη σε έναν από τους αγριότερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ήταν εξαιρετικός, την Καβογιάννη, την Γουλιώτη, τον Μουρατίδη, τον Κώστα Μπερικόπουλο, πολύ πολύ ανθρώπινα “ελαττωματικό” αστυνόμο Κουβά, όλοι πολύ καλοί και μαγευτικά τοπία και μοντάζ και μουσικές και ατμοσφαιρικό ήταν και σασπένς είχε, όλα πολύ καλά για το Maestro, αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα και δεν μπορούν στ’ αλήθεια να απογειωθούν. Θα μπορούσαν.
Θα μπορούσε να του συγχωρεθεί ακόμη και το διδακτικό ύφος που έχει μονίμως στα κοινωνικά θέματα γιατί τολμάει έστω και τα θίγει. Όμως επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος, αλλά ως ηθοποιός είναι ατάλαντος. Όλα τα καλά έχει και πολλά μπορεί να κάνει, τον ηθοποιό όμως όχι. Και επειδή διαλέγει τους καλύτερους, δίπλα τους δείχνει ακόμη χειρότερος. Είναι τόσο κρίμα!!! Ενώ απόλαυσα τη σειρά, τέλεια για χάζι τις βροχερές ημέρες, μου ήταν αφόρητες οι σκηνές που εμφανιζόταν.
Ειδικά με τις βερμούδες… και να υποδύεται και τον εραστή. Ο εραστής με τη βερμούδα – βολική στη ζέστη, αλλά δεν του πάει, πως να το κάνουμε… Τι να πω!!! Ο ίδιος που φρόντισε τόσο την αισθητική των πλάνων, χώροι, δρόμοι, φύση, πρόσωπα, χρώματα, όλα τέλεια, να μην μπορεί να αντιληφθεί το λάθος του…».
Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ήταν το φινάλε του «Maestro» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και όλους τους συντελεστές να αποθεώνεται. Η σειρά κέρδισε τις εντυπώσεις και στο Netflix.
Ειδήσεις σήμερα:
Λάρισα: Άγρια επίθεση μαθητών σε συμμαθητή τους που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα (video)