Κλειστή η Μεσογείων από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών που διαμαρτύρονται για το πολυνομοσχέδιο

Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών που διαμαρτύρονται για την πρόβλεψη…

ypourgeiou anaptuksis

Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών που διαμαρτύρονται για την πρόβλεψη του πολυνομοσχεδίου που εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή και ρίχνει κατακόρυφα την τιμή στην οποία αγοράζει η ΔΕΗ το ρεύμα που παράγουν. Η ζημιά τους θα είναι τεράστια όπως καταγγέλλουν, καθώς είχαν προχωρήσει σε επενδύσεις (και με τραπεζικό δανεισμό) με βάση την «εγγυημένη» τιμή αγοράς που είχε ορίσει παλαιότερα η ΔΕΗ.

Ο σύλλογος ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών απέστειλε μηνυτήρια αναφορά στον Υπουργό Οικονομικών καθώς επίσης και στον Υπουργό και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος. Οι μικροεπενδυτές διεκδικούν να μην περάσει το νομοσχέδιο που όπως υποστηρίζουν τους καταστρέφει. Αν τελικά ψηφιστεί το Σχέδιο Νόμου τονίζουν, ότι σε πολλούς από αυτούς θα κατασχεθούν περιουσιακά τους στοιχεία και δε θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να εξοφλήσουν τα δάνεια που έχουν ήδη πάρει αλλά θα υποχρεωθούν να πληρώσουν και επιπλέον χρήματα. 

Νέα «πυρά» Κωνσταντινόπουλου: Ο Ανδρουλάκης δεν νίκησε τον Κασσελάκη, θα κερδίσει τον Μητσοτάκη; (video)

KONSTANTINOPOULOWS

Νέα «πυρά» Κωνσταντινόπουλου: Ο Ανδρουλάκης δεν νίκησε τον Κασσελάκη, θα κερδίσει τον Μητσοτάκη; (video)

Συνεχίζει την ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής