Newsroom

Newsroom

Κλειστά σχολεία – παιδικοί σταθμοί την Πέμπτη στη Λέσβο

Για προληπτικούς λόγους

579b27641dc524943e8b4e80

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη, για προληπτικούς λόγους, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέσβο, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Την απόφαση έλαβε ο δημάρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός

Κλειστό το κάστρο και ο ναός του Αγίου Αθανασίου

Έκλεισε από σήμερα το μεγάλο κάστρο της Μυτιλήνης, με απόφαση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, «λόγω επικινδυνότητας αλλά και των παρατεταμένων σεισμικών δονήσεων».

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι σεισμικές δονήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές, οι οποίες χαρακτηρίζονται σοβαρές, ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Αθανασίου, μνημείο εκκλησιαστικής τέχνης του 18ου αιώνα. Σαν αποτέλεσμα αυτών των ζημιών ο ναός κλείνει αρχικά για ένα 15ήμερο, προκειμένου να ελεγχθεί σε δεύτερο βαθμό. Σημειώνεται, ότι θα παραμένει ανοικτός μόνο για προσκύνημα, ενώ οι ενορίτες θα μπορούν να παρακολουθούν τη θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου (Αρμένη) στην περιοχή της Κουλμπάρας, στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…