Newsroom

Newsroom

Κλειδώνουν τα νέα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – Ποια είναι τα 3 σενάρια

Τρία σενάρια νέων μέτρων που αφορούν εξίσου εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους 

5235552

Αύριο Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή των ειδικών, που θα συζητήσει τιςνέες επιδημιολογικές εξελίξεις την ίδια στιγμή που επιστήμονες ήδη συζητούν και ζητούν δημόσια την ανάγκη για λήψη αυστηρότερων μέτρων, όπως κλείσιμο των σχολείων, χρήση μάσκας παντού και lockdown για τους ανεμβολίαστους.

Σενάρια για τα νέα έκτακτα μέτρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, τα σενάρια για την εφαρμογή νέων πρόσθετων μέτρων, που θα αφορούν εξίσου εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, είναι και πάλι στο τραπέζι.

1.Επικρατέστερο είναι το σενάριο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

2.Εξετάζεται να απαγορευτεί για τους ανεμβολίαστους η παραμονή και στους εξωτερικούς χώρους εστίασης

3.Στο τραπέζι και και το σενάριο οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι να υποβάλλονται σε 3 και όχι 2 rapid tests την εβδομάδα προκειμένου να πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Πρόταση βόμβα από Καπραβέλο 

Πρόταση βόμβα για RAPID TEST ακόμη και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκανε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

«Η πρότασή μου για να μην κλείσει η αγορά και κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα είναι να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις που έγιναν και στην Ευρώπη. Να κλείσουν τα σχολεία για μια εβδομάδα, κάτι σαν χειμερινές διακοπές, Οι Γερμανοί λένε αν δεν έχεις rapid test δεν μπαίνεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και λέω να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα τώρα», τόνισε ο  διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…