Ούτε λόγος για νέο κύμα καύσωνα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Αντίθετα με τις φήμες για αφρικανικό καύσωνα, το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες μόνο ζεστό δεν θα είναι. Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης ξεκαθαρίζει πως δεν προκύπτει από κανένα προγνωστικό σύστημα η πιθανότητα για νέο κύμα καύσωνα μέχρι και τις 15 Αυγούστου.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει πως από τη νέα εβδομάδα θα επιστρέψει η αστάθεια, με φαινόμενα που ενδέχεται να προβληματίσουν, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει ξανά πτώση προς τα μέσα της εβδομάδας.
«Απεναντίας, όχι μόνο δεν έρχεται καύσωνας, αλλά μέχρι και τις 10-12 Αυγούστου, το σκηνικό θα περιλαμβάνει βροχές και ενίσχυση των μελτεμιών, ειδικά μετά τον Δεκαπενταύγουστο», εξηγεί.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια