Κλαίει ο Θέμος, τρέχει η μύτη του Άδωνη

Γράφει ο Θέμος, τουιτάρει ο Άδωνης. Κλαίει ο Θέμος, ρουφά τη μύτη του ο Αντιπρόεδρος. Θυμώνει και απειλεί ο Θέμος, απίκο ο «ό,τι πάρετε ένα ευρώ»-τηλεπωλητής. Και πώς θυμώνει; Αποκαλεί παρακράτος το ΣΥΡΙΖΑ και τις παραφυάδες του, εγκληματική ομάδα λέει παρακάτω, που κινείται με μεθόδους ΕΥΠ υποστηριζόμενη πάντα από εκδότες που δεν είναι εκδότες αλλά κάτι άλλο.

5964af371dc5244e608b479e

του Φέλιξ

Ας πούμε πως κάποιος έχει διάθεση να αφουγκραστεί τον Θέμο, πως θέλει να τον πιστέψει και γιατί όχι να τον συνδράμει. Ας κάνουμε αυτή την παραδοχή, αλλά ας ρωτήσουμε αφελώς γιατί τα γράφει όλα αυτά ο Θέμος; Θέλω να πω, ποια είναι η αφορμή; Το γεγονός ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο, ένα ανώτατο δικαστήριο, του επέβαλε να πληρώσει εξ ολοκλήρου τα πέντε εκατομμύρια τα οποία είχε πάρει από παράνομο πλουτισμό. 

Σε σακούλες που λέει ο λαός, σε πάμπερς που έλεγε παλιότερα. Δηλαδή ο Θέμος τα βάζει με την κυβέρνηση γιατί ένα δικαστήριο του επέβαλε να πληρώσει για διακίνηση μαύρου και αμαρτωλού χρήματος. Ας πούμε και πάλι πως το δικαστήριο αυτό είναι συνεργός του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, που τον τρέχει το Θέμο και αναγκάζει και τον Αντιπρόεδρο της καρδιάς μας να αναφωνεί «μπράβο» και «ζήτω». 

Αλλάζει όμως η ουσία του πράγματος, το γεγονός; Πως ό,τι γράφει ο Θέμος τα γράφει ως επακόλουθο του γεγονότος πως πιάστηκε με πέντε εκατομμύρια μαύρο χρήμα, από μίζες ή εκβιασμούς (αυτό εννοεί η απόφαση του δικαστηρίου) αγκαλιά. Και αναπαράγει ο Αντιπρόεδρος-διαφημιστής σώβρακων ως πολύ σωστό άρθρο. Θα έχει τους λόγους του που συμφωνεί με τον διακινητή της μαύρης σακούλας. Μάλλον συμπάσχει ως παρουσιαστής.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…