ΚΚΕ για τα προβλήματα από την κακοκαιρία: "Απροετοίμαστος ο κρατικός μηχανισμός"

Τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αττική, μετά τη νεροποντή που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, σχολίασε το ΚΚΕ, με ανακοίνωση…

kke perissos2 20

Τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αττική, μετά τη νεροποντή που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, σχολίασε το ΚΚΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι ο «κρατικός μηχανισμός και οι τοπικές αρχές πιάστηκαν απροετοίμαστοι». Αναλυτικά οι ανακοίνωση:

«Τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν από τη νεροποντή, αποδεικνύουν ότι ο κρατικός μηχανισμός και οι τοπικές αρχές, βρέθηκαν απροετοίμαστοι, καθώς τα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας στους δήμους και τις περιφέρειες λαμβάνονται αποσπασματικά. Χωρίς καμία καθυστέρηση, η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές πρέπει να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας.

Παρέμβαση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έκαναν βουλευτές του Κόμματος, όπως και περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Αττικής, απαιτώντας να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και να παρθούν άμεσα μέτρα αποκατάστασης και αποζημίωσης των πληγέντων».