Τα ύστερα του κόσμου: Το ΚΚΕ απαντά στον Κύρτσο και του εύχεται...«καλό ταξίδι!»

Το  ΚΚΕ σχολίασε τη δημοσίευση του Κύρτσου σχετικά με τις…δυο διαγραφές της ζωής του - από το ΚΚΕ το 1977 και από τη ΝΔ το 2022

 

NewsRoom 18/02/2022 | 15:03

Την πρόσφατη ανάρτηση του Κύρτσου σχετικά με τη διαγραφή του από την ΝΔ και παλιότερα από το ΚΚΕ, σχολίασε με δική του ανάρτηση μέσω Twitter το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Ο πρώην, πλέον, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος, προχώρησε νωρίτερα σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου επεσήμανε τις δύο διαγραφές στη ζωή του: To 1977 από το ΚΚΕ και το 2022 από τη ΝΔ. 

«Δύο διαγραφές στη ζωή μου.Το…1977 από ΚΚΕ. Το 2022 από ΝΔ. Το ΚΚΕ έψαξε το θέμα, έστειλε τον Αμπατιέλο στο Λονδίνο να συζητήσουμε, παρουσίασε σκεπτικό. Στη ΝΔ αποφάσισε ο Μητσοτάκης, δεν υπήρξε συζήτηση, ούτε σκεπτικό. Η φιλελεύθερη ΝΔ πιο αυταρχική από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 70», γράφει χαρακτηριστικά.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, επέλεξε στη συνέχεια να «απαντήσει» στη δημοσίευση αυτή του κ. Κύρτσου λέγοντας τα εξής:

«Κατανοούμε την πικρία του κυρίου Κύρτσου για την διαγραφή του από την ΝΔ. Πάντως η διαγραφή του από το ΚΚΕ, στην οποία αναφέρεται, δικαιώθηκε από τη μετέπειτα πορεία του. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι!»